25 Ağustos 2019 Pazar İstanbul ve İzmir At Yarışı Tahminleri

25 Ağustos 2019 Pazar İstanbul ve İzmir At Yarışı Tahminleri
Gazete Damga en yüksek isabet oranı ile okuyucularına aktarmaya çalıştığı at yarışı tahminleri ile karşınızda. İstanbul ve İzmir'de koşulacak olan yarışlar için 3 farklı tahmin kuponu hazırladık.

Türkiye'nin en çok tercih edilen para kazanma yollarından biri olan at yarışı her geçen gün daha fazla insanı kendisine çekiyor. Yarış severler hazırladıkları kuponlarla bir yandan büyük heyecan yaşıyor diğer yandan da kasalarını doldurmanın sevincini. 24 Ağustos Pazar günü İstanbul ve İzmir'de koşulacak yarışlar için hazırladığımız tahminlerin sizler için rehber olabilecğeini düşünüyoruz. Ayrıca aşağıda yer alan görsele tıklayarak ücretsiz olarak günlük at yarışı tahminlerinizi alabilirsiniz.



At yarışı heyecanı televizyonlardan, bilgisayarlardan ve cep telefonlarından takip edilebiliyor. İster mobil ister canlı görüntülerle izlenebilen yarışlar için hazır kuponlar da web sitemizde yer alıyor. TAY TV ve TJK TV at yarışlarını yayınlayan iki kanal. Bu iki kanalın frekanslarına ve platformlardaki numaralarına internet üzerinden erişebilirsiniz. İki ilde hangi atların yarışacağını sizler için derledik ve tahminlerimizi hazırladık.



25 Ağustos 2019 Pazar At Yarışı Tahminleri - İstanbul (Tahminler hazır)

25 Ağustos 2019 Pazar istanbul at yarışı tahminleri

25 Ağustos 2019 Pazar At Yarışı Tahminleri - İzmir (Tahminler hazır)

25 Ağustos 2019 Pazar izmir at yarışı tahminleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.