Abdullah Avcı'nın göz kamaştıran Konyaspor istatistiği! En son 15 sene önce...

Abdullah Avcı'nın göz kamaştıran Konyaspor istatistiği! En son 15 sene önce...
Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı da parlamayı sürdürüyor. Bu sezon birçok rekor kıran deneyimli teknik adam, yarın karşılaşacağı Konyaspor'a karşı son yenilgisini de 15 sene önce aldı.

Süper Lig 'de 25. haftasında ligde en fazla tek farklı galibiyet alan iki takımı Trabzonspor (11) ve Konyaspor (8) karşı karşıya gelecek. Ligde istatistikleri alt-üst eden bordo mavili ekip şampiyonluğun en büyük favorisi. Karadeniz fırtınası ligde 17 maçla en fazla galibiyet alan takım olurken 42 golle en fazla gol atan 2 takımından biri konumunda.

Ligin formda takımlarından Konyaspor son 7 maçın 6'sını kazanırken sadece 1 yenilgi aldı. İlhan Palut'un öğrencileri son 3 karşılaşmada rakiplerine gol izni vermedi. Yeşil-beyazlı ekibin kalesini en uzun gole kapattığı seri Mart-Nisan 2018 yılında 5 maç.

Trabzonspor cephesinde ise o zaman Başakşehir başında olan Abdullah Avcı, 2007 Ekim ayında Konyaspor 3-2 kaybettikten sonra Konyaspor'a karşı çıktığı 19 karşılaşmada mağlubiyet almazken bu seride 11 galibiyet 8 beraberlik elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.