Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den onu da istedi! Karar Ali Koç'un

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den onu da istedi! Karar Ali Koç'un
Son dakika Fenerbahçe haberi...Hull City sahibi Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar Sarı-Lacivertliler'den 3 transfer yapan Acun Ilıcalı, bu transferde kararlı. Teklifin doğrulanırken son kararı Ali Koç verecek.

Premier Lig'e çıkma hedefi bulunan Hull City transfer döneminde iddialı transferlere imza atmıştı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu City, sezona iyi başlasa da kötü giden performans sonrası Shota Arveladze ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe 'den 3 transfer yapan City dördüncü imzaya hazırlanıyor. Transferin gerçekleşmesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un onayına bağlı. İşte gelişmeler...


İddialı kadro oluşturuldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'te iddialı bir kadro oluşturmak için transfer döneminde kadrosuna çok sayıda takviye yaptı. Hull City'nin tercih ettiği oyuncuların büyük bir çoğunluğunun Süper Lig tecrübesi bulunması ve Türk isimlerin takıma dahil edilmesi dikkat çekti. Ozan Tufan ve Doğukan Sinik'i kadrosuna katan Hull City öte yandan Allahyar Sayyadmanesh, Jean Michael Seri, Adama Traore, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh ve Dimitris Pelkas'la anlaşma sağladı.


Şota ile yollar ayrıldı

Lige iyi başlyan Hull City daha sonrasında düşüşe geçti. Championship'te üst üste 4 mağlubiyet gördü. Hull City'de yaşanan bu kötü süreç sonrası Shota Arveladze ile yollar ayrıldı. Veda sonrası teknik direktörlük görevine geçici olarak Andy Dawson getirildi.


Son maçta yenildi

Hull City'de son olarak Huddersfield'la karşı karşıya gelindi. Andy Dawson'ın öğrencileri rakibine 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Hull City, Championship'te 13 puanla 20'nci sıraya geriledi. Hull City ilk 13 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 14 puan topladı. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.