Adım adım Caner Erkin

Adım adım Caner Erkin
Fenerbahçe sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin'i bir kez daha kadrosuna katmaya çok yakın. Eski yıldızına yeniden sarı lacivertli formayı giydirmeyi hedefleyen yönetim, tecrübeli futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşne imzalayacak.

Hem Beşiktaş'taki küçülme çalışmaları ve bazı oyunculardan feda istenmesi gündemi hem de Fenerbahçe'deki yeniden yapılanma süreci Caner Erkin'in rotasını bir kez daha Kadıköy'e çevirtiyor. Deneyimli sol bek eski kulübüyle yeniden anlaşma sağlarken resmi imzaların atılmasına da kıas bir süre kaldı. 

Fenerbahçe'de bir yandan yeni sezon öncesi oyuncu ücretlerinde revizyona gitme çalışmaları yapılırken, diğer taraftan transferle ilgili görüşmeler devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin bir süre önce yeniden gündemine aldığı Caner Erkin konusunda sona yaklaştığı öğrenildi. Beşiktaş ile sezon sonu bitecek sözleşmesi için görüşen ve önerilen indirimli rakamı komik bulan Caner'in, siyah-beyazlı kulübü kesin bir dille reddettiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimiyle de menajeri aracılığıyla temas kuran 31 yaşındaki sol bekin , geçmişte iki lig, iki kupa şampiyonluğu yaşadığı Fenerbahçe'ye dönmek istediği kaydedildi. Bu arada, camiada Hasan Ali Kaldırım'ın da Beşiktaş'a gideceği konuşuluyor.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.