Ahmed Sayed Zizo kimdir? Fenerbahçe bombayı patlatıyor!

Ahmed Sayed Zizo kimdir? Fenerbahçe bombayı patlatıyor!
İsmail Kartal ile yakaladığı çıkışı transferle sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de birçok isim gündemdeki yerini koruyor. Bazı futbolcular ise eklenmeye devam ediliyor. Sarı lacivertliler son olarak Mısırlı futbolcu Ahmed Sayed Zizo'yu takibe aldı ve kendisiyle anlaşmaya vardı. Taraftarlar da kendisi hakkında sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Ahmed Sayed Zizo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Galatasaray'ı yenerek sezonu 2. sırada bitirebilmek adına büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe'de derbi galibiyetinin coşkusu çokça yaşanıyor. Brbirinden farklı şehirlerden Kadıköy'e gelen taraftarları mutlu etmeyi başaran sarı lacivertliler diğer yandan transfere de odaklanmış durumda. Gelecek sezonun hazırlığını yapan Kanarya'da gündeme gelen son isim Ahmed Sayed Zizo oldu. Peki, Ahmed Sayed Zizo kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Mısır basını yazdı

Mısır basınından gazeteci Mohamed Shaba'nın, Box to Box programında yaptığı açıklamaya göre Fenerbahçe, Zamalek forması giyen Ahmed Sayed Zizo ile prensipte anlaşmaya vardı. "Zizo, Türk kulübü Fenerbahçe'den resmi bir teklif aldı ve prensip anlaşmasına vardı. Fenerbahçe ile görüşmeler şu aşamada devam ediyor. Bazı menajerlik şirketleri, Körfez takımları dahil olmak üzere, bir İngiliz kulübünün de kendisine ilgi duyduğunu Zizo'ya aktardı ve bu görüşmenin ardından oyuncu, kendisine gelecek daha iyi bir teklifi beklemeye başladı. Zizo, Fenerbahçe'den de daha iyi bir teklif bekliyor. Oyuncu, Avrupa'ya dönmek istiyor. İstediği teklifin gelmesi halinde, Zamalek'ten ayrılmak için tereddüt dahi etmeyecek."

Ahmed Sayed Zizo


 

Ahmed Sayed Zizo kimdir?

Zizo lakaplı Ahmed Sayed 10 Ocak 1996 tarihinde Mısır'da doğdu. 26 yaşında. Futbola Wadi Degla'da başladı. Avrupa'ya ilk adımı ise Belçika ile oldu ve Lierse'ye geçiş yaptı. Buradan önce Nacional'e kiralandı ardından Moreirense tarafından bonservisi alındı. 2019 yılında ise ülkesinin en büyük takımlarından Zamalek ile Mısır'a döndü. Kariyerinde 1 Mısır ligi, 1 Mısır Süper Kupası, 1 CAF Süper Kupası ve 1 CAF Konferderasyon Kupası zaferleri bulunuyor. Güncel değeri 2 milyon euro olan kanat oyuncusunun kontratı 2024'te sona eriyor. Bu sezon 17 maçta 9 gol atıp 6 da asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.