Ajax'ın stoperi Trabzonspor'a!

Ajax'ın stoperi Trabzonspor'a!
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bir veya iki stoper takviyesine kesin gözle bakılıyor. Yönetim dört koldan yürttüğü çalışmalarda birçok oyuncuyla görüşürken gündeme Ajax'ta oynayan bir isim geldi: Lisandro Magallan.

Arjantin basını, Trabzonspor'un stoper arayışlarında rotayı Lisandro Magallan'a kırdığını yazdı. Haberde bonservisi Ajax'ta olan geçtiğimiz sezonu Alaves'te kiralık geçiren 26 yaşındaki savunmacı için ilk temasın kurulduğu kaydedildi. Son olarak Magallan'ın Başakşehir'in de radarında olduğu ifade edildi.

Lisandro Magallan kimdir?
27 Eylül 1993 tarihinde Arjantin'in La Plata kentinde doğmuştur. Futbola Gimanasia alt yapısında başladı ve burada profesyonel oldu. Ardından ülkenin en büyük takımlarından Boca Juniors kendisini 1.14 mlyon dolara satın aldı. CA Rosario ve Defensa ile kiralık tecrübeleri yaşadıktan sonra sarı lacivertli ekipte düzenli olarak forma giydi ve geçen sezon ilk yurt dışı serüvenini Ajax ile yaşadı. Hollanda ekibi ile 6 maç oynaıdktan sonra Alaves'e kiralandı. Geçen sezon Alaves formasını 18 kez terletti. Aynı zamanda İtalyan vatandaşlığı da bulunan 1.85 boyundaki stoperin Ajax ile 2023 yılına kadar kontratı bulunuyor. Kariyerinde 1 Hollanda ligi, 1 Hollanda Kupası ve 1 Hollanda Süper Kupası zaferi var. Diğer yandan Boca Juniors ile de 3 şampiyonluk yaşadı. Güncel piyasa değeri 4.8 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.