Alanyaspor Beşiktaş canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Alanyaspor Beşiktaş canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de 24. haftanın açılış maçı Antalya'da oynanıyor. Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk grubundan kopmak istemeyen iki ekibin de tek hedefi kazanarak yoluna devam etmek. Karşılaşma öncesinde kadrolar açıklandı. Binlerce taraftar mücadeleyi internetten, kesintisiz ve canlı izlemek istiyor. Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Süper Lig'de 24. haftanın açılış maçı Antalya'da oynanıyor. Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk grubundan kopmak istemeyen iki ekibin de tek hedefi kazanarak yoluna devam etmek. Karşılaşma öncesinde kadrolar açıklandı. Binlerce taraftar mücadeleyi internetten, kesintisiz ve canlı izlemek istiyor.  Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.
 

Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

alanyaspor
 


Alanyaspor Beşiktaş maçı öncesi OPTA istatistikleri

Alanyaspor'un şu an Süper Lig'de yer alan takımlar arasında mağlup edemediği üç rakibinden biri Beşiktaş (Galatasaray ve Gaziantep FK ile birlikte).
Alanyaspor ile oynadığı yedi Süper Lig maçının altısını kazanan Beşiktaş (toplam 15 gol), tek puan kaybını gol atamadığı tek karşılaşmada yaşadı (0-0).
Süper Lig'de iki haftadır gol atamayan Alanyaspor, bu sezon yaşadığı en az iki maçlık iki gol hasretini de beşer gollü galibiyetlerle sonlandırdı (5-0 vs Ankaragücü & 5-1 vs Denizlispor).
Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın sadece üçünü kazanan Beşiktaş (1B 5M), daha önceki sekiz karşılaşmada yenilgi yüzü görmemişti (7G 1B).
Sezonun ikinci yarısında en fazla net gol pozisyonuna giren (25) ve en yüksek gol beklentisi yakalayan (14.28 xG) takım Alanyaspor.
Bu sezon Süper Lig'de duran top organizasyonlarından en fazla gol bulan takım Beşiktaş (16). Alanyaspor ise ortayla en fazla gol atan ekip konumunda (12).
Süper Lig kariyerinde 32 golü bulunan Papiss Cisse, Alanyaspor formasıyla lig tarihinde en fazla gol atan oyuncu olan Vagner Love'ı (33) yakalamak için sahaya çıkıyor.
Burak Yılmaz, Alanyaspor'a karşı sahaya çıktığı dört Süper Lig maçında beş gole doğrudan katkı sağladı (4 gol & 1 asist).
Beşiktaş'ın Süper Lig'de attığı son dört golün ikisi Kevin-Prince Boateng'den geldi ancak Ganalı oyuncu, bu iki golü de iç saha kaydetti.
Teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş'a rakip olduğu beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden Erol Bulut, tek puanını ilk karşılaşmada aldı (Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş).

Beşiktaş


Alanyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Alanyaspor:  Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Onur, Ceyhun, Siopis, Fernandes, Bakasetas, Efecan, Cisse

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Victor Ruiz, Caner Erkin, Atiba, Elneny, Nkodou, Lens, Tyler Boyd, Burak Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.