Ali Koç'a tazminat üstüne tazminat! 11 milyon euro...

Ali Koç'a tazminat üstüne tazminat! 11 milyon euro...
Fenerbahçe'ye başkan olduğu günden bu yana başarıdan yana yüzü gülmeyen Başkan Ali Koç, son olarak Vitor Pereira'ya iki kez tazminat ödeyerek tarihe geçti. Koç döneminde 11 milyon euro tazminat için kasadan para çıktı.

Göreve gelir gelmez Aykut Kocaman'ı gönderen ve 1.5 milyon Euro tazminat ödeyen Ali Koç, Cocu'yu göreve getirdi. Ancak Hollandalı hocanın da sözleşmesi 2.5 milyon Euro'ya feshedildi. Yine Koç döneminde transfer edilen ancak şok bir şekilde takımdan ayrılan Max Kruse'ye açılan dava kaybedildi. Alman yıldıza 4.5 milyon Euro tazminat ödenmesine karar verildi. Son olarak Pereira önceki gün gönderildi. Portekizli hocayla yapılan pazarlıkların ardından 2.5 milyon Euro'ya anlaşıldı.


Tarihe geçti!

Takvim'in haberine göre, Aziz Yıldırım döneminde de görev yapan Pereira sözleşmesinin feshedilmesi sonrası 1.9 milyon Euro tazminata hak kazanmıştı. Ali Koç başkanlık koltuğuna oturur oturmaz, Pereira'ya parasını ödemişti. Böylece Koç aynı teknik adama iki kez tazminat ödeyerek tarihe geçti!


"Hayatının kumarı" dedi ama...

Ali Koç, Max Kruse'nin ayrılık sürecinde yıldız futbolcu için, "Hayatının kumarını oynuyor" ifadesini kullanmıştı. Ancak Kruse davayı kazanınca tam 7 milyon Euro tazminata hak kazandı. Yapılan yoğun pazarlıkların ardından bu para 4.5 milyon Euro'ya indirilebildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.