Allahyar Sayyadmanesh Fenerbahçe'ye imza atıyor

Allahyar Sayyadmanesh Fenerbahçe'ye imza atıyor
Yeni sezonun ilk bombasını patlatan Fenerbahçe, İranlı santrafor Allahyar Sayyadmanesh ve kulübü Esteghlal ile anlaştı.

Ali Koç, yönetimi kurulu, Damien Comolli ve Ersun Yanal'ın ortaklaşa yürttüğü transfer döneminde ilk isim belli oldu. Sarı lacivertliler İran'ın en büyük takımlarından Esteghlal forması giyen Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna kattı. Geleceğin en önemli yıldız adaylarından biri olması beklenen genç futbolcu için kulübüne ve kendisine ödenecek ücret de belli oldu.

Senelik 300 bin euro
Santrafor mevkisinde oynayabilen İranlı futbolcu için kulübüne 850 bin euro ödenecek. Kendisi ise yıllık 300 bin euro kazanacak. Sözleşme 5 yıllık.

Allahyar Sayyadmanesh kimdir?
29 Haziran 2001 doğumlu olan Allahyar Sayyadmanesh Amol'de dünyaya geldi. Padideh'te başlayan futbol kariyerinde Saipa altyapısına transfer oldu. Avrupa'da birçok takımın izlemesine rağmen Galatasaray girişim yaptı ancak sosyal medya paylaşımı sebebiyle transfer suya düştü. Bu süreçten sonra Esteghlal'e beş senelik imza atan Allahyar Sayyadmanesh'in 500 bin euro transfer pazarı değeri bulunuyor. Genç futbolcu sağ ve sol kanatta görev yapabiliyorsan santrafor mevkisinde de oynayabiliyor. Hızı ve boş alanlardaki becerisiyle tanınan Sayyadmanesh'in transfer haberleri İran medyasında da heyecan yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.