Anderson Talisca için Corinthians için devreye girdi!

Anderson Talisca için Corinthians için devreye girdi!
Daha önce adı eski takımı Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de anılan Anderson Talisca için ülkesinden talip çıktı. Brezilyalı yıldızı kadroya katmak isteyen Corinthians, yaşanacak sürece göre girişimlerde bulunacak.

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde yeşil sahalarda herkesi kendine hayran bırakan Anderson Talisca hakkında iddialar bitmek bilmiyor. Al-Nassr'da patlak veren krizin ardından Brezilyalı yıldızın ayrılma ihtimali günden güne artıyor. Durum hakkında beklemeye geçen ve sambacıyı transfer etmek isteyen Corinthians, sonuca göre teklifini iletecek.

İddialara göre Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın formasını giydiği Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da birkaç aydır futbolcuların maaşları ödenmiyor. Takımdaki geleceği tartışma konusu olan Talisca'nın ise sözleşmesinin feshi gündemde.

Corinthians, Anderson Talisca'nın durumunu yakından takip ediyor.

Anderson Talisca'nın ismi ara transfer döneminde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılıyor. Ülkemizde Beşiktaş'ta daha önce forma giyen Brezilyalı yıldız, Siyah-beyazlı ekipte oynadığı dönemde 80 maçta 37 gol ve 14 asistlik performans göstermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.