Ankaragücü taraftar derneği Gecekondu hakeme yumruk atan başkana sahip çıktı

Ankaragücü taraftar derneği Gecekondu hakeme yumruk atan başkana sahip çıktı
Ankaragücü’nün taraftar derneği Gecekondu hakem Halil Umut Meler’e saldıran Faruk Koca’ya destek verdi.

Süper Lig'in 15'inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, yeşil zemine girerek maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Yere düşen hakem Meler'e Faruk Koca'nın etrafındaki kişiler tekmeler savurmuştu.

Olaya ilişkin peş peşe açıklamalar gelirken Ankaragücü’nün taraftar derneği Gecekondu hakem Halil Umut Meler’e destek çıkan paylaşımda bulundu.

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında "Son zamanlarda yaşanan bu olayların bu seviyeye gelmesinin tek sorumlusu TFF ve hakem (!) olan şahıslardır." denildi ve Koca'nın arkasında olduğunun mesajını verdi.

Derneğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Bugün, dün, geçen sene, her zaman yapılan hakem hataları, art niyetler, hakkımızı yemeler ve daha niceleri sabrımızı son derece taşırmıştır. Bu son yaşanan olaylar da bunun göstergesidir. Son zamanlarda yaşanan bu olayların bu seviyeye gelmesinin tek sorumlusu TFF ve hakem (!) olan şahıslardır. Sadece belirli düzende hareket eden ve o düzende kararlar veren hakemlerin yaptıkları artık haddi fazlasıyla aşmıştır. Bugün olaylardan dolayı sabrı taşan Faruk Koca'nın sonuna kadar arkasındayız!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.