Antalyaspor Kayserispor canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle

Antalyaspor Kayserispor canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de dün başlayan 24'üncü hafta bugün devam ediyor. İlk adres Antalya. Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve küme düşme hattına çok yakın olan Antalyaspor, Corendon Airlines Park'ta Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor'u ağırlıyor. İki ekibin çetin mücadelesine tanıklık edilecek zorlu müsabakayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Antalyaspor Kayserispor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde.

Süper Lig'de 2022-2023 sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Dün Giresunspor ile Karagümrük arasında oynanan ve 2-2'lik sonuçla sona eren 24'üncü haftanın ilk mücadelesinin ardından gözler bugüne çevrildi. Akdeniz'de iki ekibin zorlu sınavı ekranlardeki yerini alacak. Nuri Şahin yönetiminde geçen sezonki performansını mula aratan Antalyaspor, Çağdaş Atan'ın çıkışa geçirdiği Kayserispor'u ağırlıyor. Alınacak 3 puan her şeyi değiştirebilir. Evinde kazanmak isteyen kırmızı beyazlılar, alt tarafla irtibatını koparmayı hedeflerken deplasman ekibi ise 3 puanı cebine koyup Avrupa kupaları potasına girmenin yolunu arayacak. Zevkli ve bir o kadar da kritik önem taşıyan karşılaşmayı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak yayın hakkında  bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Antalyaspor Kayserispor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde.



Antalyaspor Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de 24'üncü hafta karşılaşmalarından biri olarak oynanacak Antalyaspor Kayserispor maçı saat 16.00'da başlayacak. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği müsabaka Bein Sports 1'den cnalı yayınlanacak. Ayrıca beinconnect.com.tr ve todtv.com.tr'den de seyredebilirsiniz.


 

Antalyaspor Kayserispor maçı öncesi istatistikler

  • Kayserispor ile oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (1B 2M), rakibini Nuri Şahin yönetiminde ilk kez mağlup etmek için sahaya çıkıyor.
  • Kayserispor'un Süper Lig tarihinde galibiyet çıkaramadığı deplasmanlar arasında en fazla konuk olduğu rakibi Antalyaspor (5B 9M).
  • Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Antalyaspor, daha uzun bir galibiyet serisini en son Şubat-Nisan 2022 arasındaki dört karşılaşmalık süreçte yakaladı.
  • Süper Lig'de çıktığı son iki deplasman maçını kazanan Kayserispor, üst üste üç dış saha galibiyetini en son Kasım-Aralık 2017 arasındaki üç karşılaşmalık süreçte aldı. Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın Süper Lig kariyerinde üst üste üç deplasman maçını kayıpsız geçtiği bir seri bulunmuyor.
  • Bu sezon Süper Lig'de en az beraberlik alan takım konumundaki Kayserispor (2), 2018/19 sezonundan (Göztepe) bu yana ilk 24 karşılaşması bu kadar az beraberliğe sahne olan ilk ekip olabilir.
  • Antalyaspor bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol atan takım konumunda (8). Şu ana kadar bu şekilde en fazla gol yiyen ekip ise Kayserispor (10).
  • Antalyaspor orta sahası Fernando, geçen hafta Süper Lig kariyerinde ilk kez gol attığı bir maçtan mağlubiyetle ayrıldı (6G 1B).
  • Kayserispor'un bu rekabette attığı son dört golün üçünü kaydeden Mame Thiam'ın, Süper Lig kariyerinde filelerini en fazla havalandırdığı rakibi Antalyaspor (5).
  • Bu sezon Süper Lig'de yer alan oyuncular arasında 2010/11'den bu yana Emrah Başsan'dan (17) daha fazla kafa golüne asist yapan tek isim Caner Erkin (37). Emrah'ın Kayserispor formasıyla verdiği son beş gol pası kafa gollerinde geldi.
  • Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig kariyerinde Antalyaspor'a rakip olduğu üç maçı da gol yemeden kazandı.


 

Antalyaspor Kayserispor maçını yayınlayacak kanallar listesi

Anguilla    ESPNPlay Caribbean
Antigua ve Barbuda    ESPNPlay Caribbean
Arjantin    Star+
Aruba    ESPNPlay Caribbean
Barbados    ESPNPlay Caribbean
Bolivya    Star+
Brezilya    Star+
British Virgin Adaları    ESPNPlay Caribbean
Kanada    beIN SPORTS CONNECT Canada
Cayman Adaları    ESPNPlay Caribbean
Şili    Star+
Kolombiya    Star+
Kosta Rika    Star+
Küba    ESPNPlay Caribbean
Çek Cumhuriyeti    Sport 2 CZ/SK
Dominica    ESPNPlay Caribbean
Dominik Cumhuriyeti    ESPNPlay Caribbean, Star+
Ekvador    Star+
El Salvador    Star+
Fransa    Free, beIN Sports MAX 10, beIN SPORTS CONNECT
Grenada    ESPNPlay Caribbean
Guadeloupe    ESPNPlay Caribbean
Guetemala    Star+
Haiti    ESPNPlay Caribbean
Honduras    Star+
Jamaika    ESPNPlay Caribbean
Martinik    ESPNPlay Caribbean
Meksika    Star+
Montserrat    ESPNPlay Caribbean
Nikaragua    Star+
Panama    Star+
Paraguay    Star+
Peru    Star+
Porto Riko    ESPNPlay Caribbean
Rusya    Телеканал Футбол
Saint Barthelemy    ESPNPlay Caribbean
St. Kitts ve Nevis    ESPNPlay Caribbean
St. Lucia    ESPNPlay Caribbean
Saint Martin    ESPNPlay Caribbean
St. Vincent / Grenadines    ESPNPlay Caribbean
Slovakya    Sport 2 CZ/SK
Trinidad Tobago    ESPNPlay Caribbean
Türkiye    beIN CONNECT Turkey, beIN Sports 1 Turkey
U.S. Virgin Islands    ESPNPlay Caribbean
Ukrayna    MEGOGO Football 2
Amerika Birleşik Devletleri    beIN SPORTS CONNECT
Uruguay    Star+
Venezuela    Star+

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.