Fenerbahçe Beko seyircisi önünde zafer için sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe Beko seyircisi önünde zafer için sahaya çıkıyor!
EuroLeague’de Final Four’a kalmak için büyük avantaj elde eden Fenerbahçe Beko yarın kendi seyircisi önünde galibiyet alarak Berlin’de düzenlenecek Dörtlü Final’i garantilemek istiyor.

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, EuroLeague play-off serisi çeyrek final dördüncü maçında Monaco ile İstanbul’daki son maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip maçı kazanırsa Final Four biletini alıyor. Peki Fenerbahçe Beko - Monaco Play-off dördüncü maçı saat kaçta başlayacak, canlı olarak yayınlanacak mı? İşte yanıtı…

Fenerbahçe Beko ile Monaco, EuroLeague play-off serisi dördüncü maçında, 3 Mayıs Cuma günü karşı karşıya gelecek. İki takımın sarı-lacivertli taraftarlarla dolu tribünler karşısında parkeye çıkacağı maç İstanbul Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

Fenerbahçe Beko - Monaco maçı 3 Mayıs Cuma günü saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma SSport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Seride 2-1’lik üstünlüğü bulunan sarı-lacirvertli ekip yarınki maçı da kazandığı takdirde Final Four’a katılmaya hak kazanacak.

Fransa'daki ilk karşılaşmada rakibini 95-91 yenen Fenerbahçe Beko seride 1-0 öne geçmişti. Monaco ikinci iç saha mücadelesinde ise rakibine 93-88 üstünlük kurarak 1-1 beraberliği yakalamıştı. Sarı-lacivertli takım, 1 Mayıs günü İstanbul'da oynanan karşılaşmayı 89-78 kazanarak play-off çeyrek final serisinde 2-1 öne geçmişti.

Yarın maçı Monaco’nun kazanması halinde ise beşinci ve son karşılaşma yeniden Monako'da oynanacak ve galip gelen ekip Final Four biletini alacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.