Antalyaspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Geniş Özet izle

Antalyaspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Geniş Özet izle
Süper Lig'de yeni hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Dün Giresun'da başlayan 24'üncü hafta bugün yine kıran kırana maçlarla sürecek. İlk adres Antalya. Corendon Airlines Park'ta Antalyaspor'un rakibi Kayserispor olacak. Kırmızı beyazlılar çok da istemediği bir konumda yer aldığı lig tablosunda çıkış yakalamak amacında. Peki, Antalyaspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Geniş Özet izle linki haberimizde yer alıyor.

Antalyaspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Antlayaspor Kayserispor maçı  geniş özet izle seçenekleri ile karşınızdayız. Bu hafta birbirinden iddialı takımların karşılaşmasına sahne oluyor. Onlardan biri de Antalya'da oynanacak. Antalyaspor'un rakibi son dönemin çıkıştaki ekiplerinden Kayserispor. Çağdaş Atan'ın öğrencileri her ne kadar geçen hafta Fenerbahçe karşısında mağlubiyet alsa da sezongenelindeki performansıyla adından söz ettirdi ve önemli işlere imza attı. Nuri Şahin ise geçen seneyi aratsa da süreklilik olarak örnek isimler arasında yer alıyor. İki ekibin çetin mücadelesinde alınacak skor da merkla ekleniyor. Antalyaspor Kayserispor maçının sonucu haberimizde yer alıyor.


 

Antalyaspor Kayserispor maçı kaç kaç bitti?

Bu sezon çıkıtğı 23 maçta rakip fileleri 34 kez havalandırmayı başaran Antalyaspor, kalesinde ise 41 gol gördü. Toplam averajı ise -7. Kayserispor da aynı maç sayısında 36 defa gol sevinci yaşarken rakiplere engel olamadığı sayı ise 32. Toplam averajı da 4. İki ekibin karşılaşmasında çıkacak sonuç da oldukça merak ediliyor. Birbirlerin yakın istatistikleri olan takımların mücadelesinde elde edilecek skor haberimize eklenecek.

 

Antalyaspor Kayserispor maçı geniş özet izle

11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak Antalyaspor Kayserispor maçındaki goller, tartışmalı pozisyonlar ve olursa kırmızı kartlar ile penaltılar izlenmek ve üzerine konuşulmak isteniyor. Antalyaspor Kayserispor maçının geniş özeti Bein Sports'un internet sitesinden yayınlaancak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.