Anthony Nwakaeme 5 milyon euro istiyor!

Anthony Nwakaeme 5 milyon euro istiyor!
Trabzonspor'un son iki sezondur skor katkısını yüklenen isimlerin başında gelen Anthony Nwakaeme'nin akıbeti merak ediliyor. Nijeryalı futbolcuya özellikle Arap ekipleri ilgi gösterirken transferi konusunda da pek çok iddia ortaya atılıyor. İsrail basını Nwakaeme'nin yıllık 5 milyon euro talep ettiğini manşetine taşıdı.

Geldiği günden bu yana performansıyla herkesi büyüleyen Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinin de radarına girmişti. Deneylimli sol açık oyuncusu gösterdiği şaşalı performansın ardından kendisini isteyen Arap takımlarından yüksek bir yıllık ücret talebinde bulundu.İsrail'in en büyük spor portallarından one.co.il, Nijeryalı yıldızın Al-Hilal'den 5 milyon euro istediğini öne sürdü.

Türkiye'de 1.5 milyon euro kazanıyor
Sözleşmesi sezon başında gösterdiği performans neticesinde revize edilen ve yıllık ücreti 1.5 milyon euroya çıkarılan Nwakaeme'nin serbest kalma ücreti de 6 milyon euroya yükseltilmişti. İsrail haber sitesi Suudi yetkililerin Türk yöneticilerle iyi giden bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca koronavirüs salgını yaşanmamış olsa transferin de gerçekleşebileceğini öne sürdü.

Bonservisi 7 milyon euro
Habere göre Suudiler Nijeryalı forvetiin transferine yaklaşık 7 milyon € 'luk bütçe ayırdı. Anlaşma sağlanırsa gelecekteki bir satışa ilişkin transfer ücreti kapsamında Beer Sheva'ya 1 milyon 50 bin euro ödenecek. Nwakaeme Trabzonspor'a 1.1 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Eğer Suudi Arabistan'a giderse toplam bonservis bedeli 2 milyon 150 bin euro olacak.

anthony nwakaeme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.