Assassin’s Creed 4: Black Flag Ubisoft'tan hediye!

Assassin’s Creed 4: Black Flag Ubisoft'tan hediye!
Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan Assasin’s Creed 4: Black Flag bir hafta boyunca Ubisoft tarafından bedava olarak kullanıcılara sunulacak. Nasıl indirmeniz gerektiği konusundaki yönergeler haberimizde yer almaktadır.

Teknoloji devleri her ay veya belirli günlerde kullanıcılarını memnun etmek ve kendilerine bağlayabilmek adına bazı oyunları bedava olarak hizmete sunuyor. Bunlardan sonucusu da Assasin’s Creed'in 10. yılı olması sebebiyle Ubisoft tarafından gerçekleştirildi.

Kendi oyun dağıtım ağlarını güçlendirmek isteyen EA ve Ubisoft, Uplay ve Origin platformlarında belirli aralıklarla ücretsiz oyun dağıtıyorlar. Zaman zaman küçük veya çok eski oyunlar hediye edilse de, güncel sayılabilecek AAA oyunlar da verilebiliyor. Ubisoft da bu ay Assasins Creed 4: Black Flag’i hediye ediyor.

12 Aralık’ta Assasins Creed 4: Black Flag’in ücretsiz dağıtımına başlandı. Oyunu alabileceğiniz son tarih ise 18 Aralık 13:00 olarak belirlenmiş. Bu süre aralığında Uplay hesabınıza giriş yapıp, oyunu hesabınıza bağlayabilirsiniz.

Oyunu tarayıcı üzerinden hesabınıza eklemek için

Geçtiğimiz haftalarda Ubisoft, benzer bir şekilde Watch Dogs’u da hediye etmişti. Uplay’de şu anda World In Conflict de ücretsiz dağıtılıyor. Bu tip ücretsiz oyunları hem Origin, hem de Uplay tarafında takip etmek gerekiyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.