Avrupa kupalarında hakemler belli oldu

Avrupa kupalarında hakemler belli oldu
Avrupa kupalarında final mücadelelerinde maçları yönetecek hakemler duyuruldu.

DHA- UEFA, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'ndeki final müsabakalarında düdük çalacak hakemleri açıkladı.

Manchester City ile Inter arasında 10 Haziran Cumartesi günü TSİ 22.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Final'inde Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak'ın yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz üstlenecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Rumen hakem Istvan Kovacs olacak.

Sevilla ile Roma'nın 31 Mayıs Çarşamba günü TSİ 22.00'de Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan Eden Arena'da karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi Final'ini ise İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn üstlenecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Michael Oliver olacak.

Fiorentina ile West Ham United arasında 7 Haziran Çarşamba günü TSİ 22.00'de Çekya'nın başkenti Prag'ta bulunan Eden Arena'da oynanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Final'inde ise İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Grande'nin yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Guadalupe Porras Ayuso üstlenecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise İspanyol Jesus Gil Manzano olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.