Avrupa onu konuşuyor: Uğurcan Çakır

Avrupa onu konuşuyor: Uğurcan Çakır
Türkiye'nin Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ilk maçında Hollanda ile karşılaştığı mücadeleye damga vuran Uğurcan Çakır herkesi kendine hayran bıraktı. Genç file belçisi Hollanda basını başta olmak üzere birçok ülkede adından söz ettirmeyi başardı. Trabzonspor'daki performansıyla göz önünde bulunan Uğurcan dün de rüştünü ispat etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in 1 numaralı kaleci olarak kaleyi emanet ettiği Uğurcan Çakır hem hocassı ve ekibini hem arkadaşlarını hem de milyonları utandırmadı. Başarılı file bekçisi ay yııldızlı forma ile ilk defa birinci eldiven olarak mücadele verdiği seviyesi yüksek ve kritik 900 dakikada kurtarışlarıyla dikkat çekti. Birçok ülkede adından söz ettiren Uğurcan için övgü dolu ifadeler kullanıldı. Karşılaşmanın sonunda Depay'ın penaltısını da kurtarması ise adını hem Avrupa'da hem de Türkiye'de zirveye yerleştirdi.


Tebrik yağdı

Bordo mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan'ın bu performansı karşısında milyonlarca kişi büyük sevin. duydu. Futbol camiasından ve özellikle meslektaşı Muslera'nın da yer aldığı çok sayıda futbolcu Uğurcan'ı tebrik etti. Trabzonspor taraftarları da sosyal medya mecralarından Uğurcan hakkında binlerce paylaşım yaptı. Kulip de 'en iyisi' olarak tanımladığı oyuncusunu performansı ve alınan sonuçtan ötürü kutladı. Uğurcan maç sonrasında yaptığı paylaşımda; "Hayatımın en özel akşamlarından birini yaşadım. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi bir başlangıç oldu. Şimdi Norveç maçına odaklanacağız. Destek mesajları için teşekkürler." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.