Avrupa’da Türk derbisi! Vakıfbank - Fenerbahçe Opet maçı hangi kanalda?

Avrupa’da Türk derbisi! Vakıfbank - Fenerbahçe Opet maçı hangi kanalda?
CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Vakıfbank ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geliyor. Tarihi maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fatma Müge Yücetürk - Voleybolda CEV Şampiyonlar Ligi’ne Türk takımları damga vurmaya devam ediyor. Dün Eczacıbaşı'nın sahaya çıkmasının ardından bugün de Vakıfbank ile Fenerbahçe Opet, Avrupa arenasında boy göstermeye hazırlanıyor.

Dün oynanan yarı final ilk maçında Eczacıbaşı deplasmanda Ebrar Karakurt’un forma giydiği Igor Gorgonzola’ya 3-2 mağlup olmuştu. Bugün oynanacak diğer yarı final karşılaşmasında ise iki Türk takımı sahneye çıkıyor.

Fenerbahçe Opet ile Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında final mücadelesi vermek için sahaya çıkıyor. Voleybol tutkunlarının büyük merakla beklediği maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve saat kaçta başlayacağı da araştırılıyor. İşte tarihi maçın detayları…

Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Vakıfbank ile Fenerbahçe Opet takımları arasında CEV Şampiyonlar Ligi yarı final turu ilk maçı 6 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da oynanacak.

Vakıfbank Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
Vakıfbank’în ev sahipliği yapacağı ve İstanbul’da oynanacak yarı finalin ilk maçı, Tivibu Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Rövanş maçı ne zaman?

CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Vakıfbank ev sahipliğinde oynanacak ilk maçın ardından ise Fenerbahçe Opet’in sahasında ikinci mücadele yapılacak. Yarı final ikinci maçı ise 13 Nisan Perşembe günü İstanbul Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Voleybolda Türk finali olur mu?
CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde yer alan dört takımdan üçünün Türk takımı olması, akıllara “Finalde iki Türk takımı karşı karşı gelir mi?” sorusunu getiriyor. Eczacıbaşının yarı final ilk maçını az bir farkla kaybetmesine rağmen umutlarını halen sürdürmesi, bu durumun gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Bugün oynanacak Vakıfbank - Fenerbahçe Opet maçının galibi, yarı finalin diğer eşleşmesinden gelen rakip ile finalde karşılarak voleybolda Avrupa’nın en büyüğü olmak için mücadele edecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.