Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığı için yeniden aday olacak mı? İşte cevabı...

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığı için yeniden aday olacak mı? İşte cevabı...
Başkan Ali Koç'un sezon sonu görevi bırakacağını duyurduğu Fenerbahçe'de gözlerin çevrildiği isimlerden biri Aziz Yıldırım olarak dikkat çekiyor. Peki, Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığı için yeniden aday olacak mı? İşte cevabı...

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren, Süper Kupa'da final oynayacak olan ve Avrupa'da sonuna kadar gitmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de diğer taraftan da haziran ayında yapılacak olan seçimli olağan genel kurul öncesi hareketli günler yaşanıyor.

65e04b565d3ab7b1ec3f0398.webp
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile birlikte sezon sonu görevi bırakacağını dile getirmişti. Bu sözlerin ardından gözler iki isme çevrildi. İlki daha önce geride bıraktığı Aziz Yıldırım ve S Sport'un sahibi Sadettin Saran.

65e04b575d3ab7b1ec3f039e.webp

Şu ana kadar başkan adayı olacağını duyuran tek isim olan Sadettin Saran için şimdiden ciddi bir destek söz konusu.

65e04b575d3ab7b1ec3f03a0.webp

Daha önce dönmeyi düşünmeyen Aziz Yıldırım'ın düşüncesi Sadettin Saran'ın tek aday olması halinde değişebilir. Yıldırım taraftarlardan da büyük destek görüyor. Uzun süredir gelmeyen Süper Lig kupasının on milyonlarca euro harcamalara rağmen kazanılmaması üzerine mevcut başkan Koç'a yoğun eleştiriler var. Bu durum da kendisini öne çıkarıyor.

65e04b585d3ab7b1ec3f03a2.webp

Aziz Yıldırım'ın yakın dostu ve Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Abdullah Kiğılı bu konuyla ilgili Patronlar Dünyası'na konuştu ve şunları söyledi; "Fenerbahçe şampiyon olursa Ali Koç’un ayrılması mümkün olmaz. Şampiyonluk olmazsa ayrılır. Ali Koç ayrılır ve Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Başkan aday olur. Zamanında Saran’ı kulüpten ihraç ettiren Aziz Başkan… Sonra ne olacak? Aziz Başkan ‘Haydi arkadaşlar’ diyecek ve biz de görev alacağız."

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.