Başakşehir Ankaragücü canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki

Başakşehir Ankaragücü canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki
Dün Gaziantep'te sona eren cumartesi gününün ardından bugün de kritik mücadeleler oynanacak. Onlardan birinde Başakşehir ile Ankaragücü kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Başakşehir Ankaragücü canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de 11'inci hafta karşılaşmaları İstanbul'da devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Wolfsberger AC'yi net bir skorla geçip gruptan çıkmak adına büyük bir adım atan Başakşehir, evinde MKE Ankaragücü'nü konuk ediyor. Turuncu lacivertliler bir engeli daha aşarak zirve yarışını sürdürmek istiyor. Başkent ekibi ise sürpriz peşinde.. Başakşehir Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Başakşehir Ankaragücü canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.
 


 

Başakşehir Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

9 kasım iddaa tahminleri

 

Başakşehir Ankaragücü beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Başakşehir Ankaragücü maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Başakşehir Ankaragücü maçı öncesi OPTA istatistikleri

Ankaragücü ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanan Başakşehir, rakibiyle daha önce oynadığı sekiz karşılaşma galip gelememişti (4B 4M).
Süper Lig tarihinde Başakşehir deplasmanında çıktığı ilk dört maçı kaybetmeyen Ankaragücü (3G 1B), son iki karşılaşmadan puansız ayrıldı.
Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçı kaybetmeyen Başakşehir (4G 4B), ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.
Son üç deplasman maçını kaybeden Ankaragücü, ligden düştüğü 2011/12 sezonundan bu yana dış sahada dört maçtan daha uzun bir yenilgi serisi yaşamıyor.
Süper Lig'de bu sezon kalesine en fazla isabetli şut gelen ikinci takım (Ankaragücü, 62) ile en az şut gelen ikinci takım (Başakşehir, 31) bu maçta karşılaşıyor. Başakşehir kalesinde Ankaragücü'nün yarısı kadar isabetli şut görmesine rağmen, rakibinden sadece üç gol daha az yedi (12-15).
Bu sezon Süper Lig'de en az net gol pozisyonuna giren takım Ankaragücü (13).
Başakşehir'in ligde attığı son üç golün ikisini kaydeden Martin Skrtel, Süper Lig kariyerinde sadece bir sezonda daha fazla gol sevinci yaşayabildi (2017/18 sezonunda 3 gol).
Bu sezon Süper Lig'de rakip kalelere en fazla isabetli şut çeken (18; Papiss Cisse ile eşit) ve en fazla şut pası veren (27; Haris Hajradinovic ile eşit) iki oyuncudan biri Edin Visca.
Süper Lig'in ilk 10 haftasında Ankaragücü'nün attığı yedi golün (kendi kalesine atılanlar hariç) sahibi olan Dever Orgill ve İlhan Parlak (üçer gol), şu ana kadar aynı karşılaşmada rakip fileleri havalandıramadı.
2019/20 Süper Lig sezonunda en fazla top kapan oyuncu Stelios Kitsiou (28).
 

Başakşehir Ankaragücü muhtemel kadrolar

Başakşehir: Mert, Clichy, Epureanu, Skrtel, Caiçara, Mehmet Topal, Elia, Azubuike, Berkay, Visca, Crivelli

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Mehmet, Moke, Faty, Sadaev, Canteros, Aydın, Orgill

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.