Başkan açıkladı... Trabzonspor'dan Nwakaeme bombası!

Başkan açıkladı... Trabzonspor'dan Nwakaeme bombası!
Trabzonspor'un şampiyonluğuna direkt katkı sağlayan ve 4 sezonda adını bordo mavililerin tarihine yazdıran Anthony Nwakaeme için dönüş macerası başladı. Başkan Ertuğrul Doğan, Nijeryalı oyuncuyu istediklerini açıkladı.

Abdullah Avcı ile yeniden şaha kalkan Trabzonspor, devre arası transferleri ile sezonu iyi bir yerde bitirmek amacında. Avrupa kupalarına katılmak ve olası kayıplarda şampiyonluk hayali kurmayı hedefleyen bordo mavililerde gözler gelecek isimler de merak konusu. Gündeme gelen son futbolcu ise Fırtına'nın eski yıldızı Anthony Nwakaeme. Futbol hayatını Arabistan'da sürdüren Afrikalı yıldız için Başkan Ertuğrul Doğan'dan açıklama geldi.

Doğan, tarihi şampiyonlukta önemli pay sahibi olan deneyimli kanat oyuncusu ile Abdullah Avcı ve kendisinin görüştüğünü bildirdi.

Ertuğrul Doğan, Nijeryalı yıldız için "Bu sezon sonunda oturup konuşacağız. Gelecek sezon yeniden aramızda olabilir" ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki Anthony Nwakaeme'nin şimdilerde formasını terlettiği Al-Fahya ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

ÇOK YÖNLÜ BİR İSİM!

Trabzonspor'a yeniden dönme ihtimali bulunan Anthony Nwakaeme ana mevkisi olan sol kanat dışında santrfor ve forvet arkası olarak sahada görev alabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.