Sıcaklık -7 derece! Sivasspor - Trabzonspor maçında kar yağacak mı?

Sıcaklık -7 derece! Sivasspor - Trabzonspor maçında kar yağacak mı?
 DAMGA Editörü
Trendyol Süper Lig'de 13'üncü hafta bu akşam oynanacak olan Sivasspor Trabzonspor maçı ile sona erecek. İki takımın mücadelesi kadar havanın nasıl olacağı da merak konusu. Peki, Sivasspor - Trabzonspor maçında kar yağacak mı? İşte detaylar...

Abdullah Avcı'nın ikinci döneminde 4 karşılaşmaya çıkıp 10 puan toplayan Trabzonspor, bu akşam Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. İlk yarı sona erene kadar oynanacak tüm maçlarını kazanmak isteyen bordo mavililere soğuk kötü bir sürpriz yapabilir. Zira 5 senedir kazanamayan Fırtına, karşılaşma esnasında 0'ın altındaki sıcaklıkla da mücadele etmek zorunda kalacak. Meteorolojinin verdiği bilgilere göre hava durumu da belli oldu.

Daha önce 2008 yılında çıktığı Sivasspor deplasmanında bazı oyuncularının kulaklarının donması ile gündem olan Trabzonspor'da yine soğuk hava gündeme geldi. Karadeniz ekibinin bu akşam çıkacağı zorlu mücadelede rakibinin yanında yenmesi gereken bir de sıcaklık seviyesi var.

Sivasspor Trabzonspor maçında kar yağacak mı?

Soğuk iklimi ile adından söz ettiren şehirlerimizden biri olan Sivas'ta bu akşam oynanacak Sivasspor Trabzonspor mücadelesi esnasında kar yağacağı yönünde bazı bilgiler vardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün aktardığı bilgilere göre saat 15.00 ila 18.00'e kadar hafif kar yağışı etkisini gösterecek. Ardından 21.00'e kadar parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık -2'ye, hissedilen sıcaklık ise -5'e düşecek. Müsabakanın ikinci devresinden gün sonuna kadar -4 olan sıcaklık, -7 derecede hissedilecek. Yine parçalı bulutlu bir hava var.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.