Trabzonspor'da gündem Nwakaeme! Ama kim gidecek?

Trabzonspor'da gündem Nwakaeme! Ama kim gidecek?
 DAMGA Editörü
Abdullah Avcı ile son 4 maçında 10 puan toplamayı başaran Trabzonspor'da gündem transfer. Nwakaeme ile görüştüklerini açıklayan Başkan Ertuğrul Doğan, yeni bir tartışmanın da kapısını araladı. Peki, takımdan kim ayrılacak?

Trabzonspor'un yeniden yapılanma sürecindeki en önemli isimlerden biri olmayı başaran Anthony Nwakaeme, 2018'de geldiği bordo mavililerde çıktığı 145 karşılaşmada 47 gol atıp 40 da asist yapmıştı. Başarısının yanında şehirle özdeşleşen Nijeryalı, yıllar sonra gelen şampiyonluğun yanı sıra Türkiye Kupası ve Süper Kupa kaldırarak da buradaki anılarını perçinledi. 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşan bordo mavililerden ayrılan Afrikalı futbolcunun yerine gelen Trezeguet, taraftarın büyük bir bölümünün düşünceisne istenen seviyeye çıkamadı. Her kötü sonuçta ise Bay Beyin lakaplı kanat oyuncusunun alınması istendi.

Doğan'dan müjde

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Of Hayrat Derneği'nin buluşmasında yaptığı açıklamalarda transfere de değindi. Doğan, kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini açıkladı. Abdullah Avcı ve kendisinin Nijeryalı futbolcu ile konuştuğunu söyleyen Doğan "Bu sezon sonunda oturup konuşacağız. Gelecek sezon yeniden aramızda olabilir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.