Trabzonspor'da hedef orta saha! Hangi yıldız transfer edilecek?

Trabzonspor'da hedef orta saha! Hangi yıldız transfer edilecek?
Devre arasında çok istediği orta saha transferine kavuşmayı planlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı bir yandan yeni oyuncular izletirken diğer yandan Hamsik gibi yıldız ismin de katılmasını bekliyor. Gündemde ise 3 önemli yıldız var.

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonla Nenad Bjelica'nın başarısızlığı sonrası yoluna Abdullah Avcı ile devam eden Trabzonspor, son 4 maçından 10 puan çıkardı ve gözünü zirveye dikti. Aradaki 9-10 puanlık farkın kapanabileceğini düşünen yönetim ve teknik heyetin ilk hedefi kalan karşılaşmaları kazanmak ve devre arasına maksimum puanla girebilmek. Sonrasında ise orta saha ve stoper takviyesi ile güç kazanarak mayıs ayına kadar mücadele verebilmek. Gündeme gelen yıldızlar ise şimdiden heyecan yarattı. Taraftarlar oldukça meraklı bir şekilde anlaşma yapılacak anı bekliyor. İşte o futbolcular...

Thiago Alcantara

Sezon başı adı Trabzonspor ile anılsa da transferi gerçekleşmeyen Thiago Alcantara'nın dönüşünün ocak ayını bulacağı açıklanmıştı. Bu sezon henüz süre alamayan İspanyol ve Brezilayalı yıldızın tam anlamıyla hazır hale ne zaman geleceği henüz bilinmiyor ancak riski alınabilecek bir futbolcu olarak değerlendiriliyor. Ocak ayında girişim olabilir.

Isco

Onun da adı yine Thiago gibi yaz aylarında Trabzonspor ile yazılmıştı ancak tercihini Real Betis'ten yana kullandı. Günebakış'tan Ezgi Alp'in haberine göre deneyimli futbolcunun alınması yönünde bir ilgi var. Çıktığı karşılaşmalarda 3 gol atıp de asist yapan yıldız oyuncu için şartlar zorlanacak. Aynı takımda oynayan Marc Bartra'nın da aracı olarak iyi referanslar vermesi bekleniyor.

Davy Klaassen

Ajax'tan ayrılarak Inter'in yolunu tutan ancak beklentileri karşılayamayarak sadece 196 dakika süre alan Hollandalı futbolcunun yeni bir sayfa açma isteği var. Fanatik'in haberine göre sözleşmesindeki 1+1 yıllık anlaşmanın yarısı geride kaldı. Opsiyon sezonu ise Inter'in insiyatifinde ve mevcut tabloda uzatılması beklenmiyor. Ocak ayından itibaren gelecek tekliflere de açık olunacağı düşünülüyor. Son söz Abdullah Avcı'nın.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.