Berke Özer Avrupa'nın devlerini peşine taktı

Berke Özer Avrupa'nın devlerini peşine taktı
Altınordu'nun yetiştirdiği önemli oyunculardan biri olma yolunda ilerleyen Bekre Özer'e Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisi devam ediyor. İzmir kulübünde bu sezon 5 lig ve 1 de Türkiye Kupası maçında çıkan genç file bekçisine şimdiden üç dev talip oldu. Farklı takımlar da Berke için nabız yokluyor.

Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'i Avrupa sahnesine kazandıran Altınordu diğer isimleri de aynı şekilde Türk futboluna armağan etmek istiyor. Bu sezon 1. Lig'de de performansından bahsettiren İzmir temsilcisinin genç kalecisi Berke Özer'e Barcelona, Chelsea ve Juventus talip oldu. Ayrıca Borussia Dortmund ve PSV de Berke için sıradaki diğer takımlar.

Hedefi İngiltere

Geleceği parlak kaleciler arasında gösterilen Berke Özer aslında uzun süredir devlerin radarında. Genç kalecinin hedefinin İngiltere olduğu ve Ada'ya gitmek istediği de gelen bilgiler arasında.Altınordu Başkanı Mehmet Özkan'ın da İngiltere'de görüşmelerde bulunacağı ve hem Chelsea hem de Dortmundlu yöneticilerle görüşeceği öğrenildi.


İki yıldız yetiştirdiler

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü ve Roma'da oynayan Cengiz Ünder'i yetiştiren kulüp olarak dikkat çeken Altınordu'da yeni yıldızın Berke olmasına kesin gözle bakılıyor. Kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan İzmir ekibinin planlaması da örnek olarak gösteriliyor.

berke özer

Berke Özer kimdir?

25 Mayıs 2000 İzmir doğumlu olan Berke Özer futbola Bucaspor altyapısında başladı. Şehrin bir başka takımı olan Altınordu'ya 2012-2013 sezonunda transfer olan genç kaleci farklı kategorilerde 25 kez milli takım forması giydi. Berke Özer profesyonel kariyerinde 11 kez kalecilik deneyimi yaşadı. Ve oynadığı tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum