Beşiktaş bombayı patlattı! Hamza Barry kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Beşiktaş bombayı patlattı! Hamza Barry kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir hamle geldi. Siyah beyazlılar sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hamza Barry ile anlaşma sağladı. Türk futbol severlerin pek de tanımadığı oyuncu hakkında araştırmalar başladı. Peki Hamza Barry kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Taraftarlarına bu sezonu unutturmak ve gelecek yıldan itibaren çıkışa geçerek şampiyonluğa oynamak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da sürüyor. Siyah beyazlılar Atiba Hutchinson'dan sonra orta sahayı emanet edeceği ismi buldu. Hamza Barry. Kara Kartal Hırvatistan'ın Hajdusk Split takımında forma giyen Afrikalı futbolcu ile el sıkıştı. Bonservis ödemeyecek olan İstanbul temsilcisinin yeni oyuncusu da merak konusu haline geldi. Peki Hamza Barry kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.
 


Torunoğulları işi bitirdi

Ortacizgi.com'un haberine göre Beşiktaş'ta transferden sorumlu 1 numaralı isim olan Erdal Torunoğulları sürpriz hamleyi gerçekleştirdi. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın da oynayından geçtiği takdirde Gambiyalı futbolcu siyah beyazlı formayı sırtına geçirecek. Barry bu sezon çıktığı 27 maçta 1 gol atıp 4 de asist yaptı.

hamza barry


Hamza Barry kimdir?

15 Ekim 1994 tarihinde Gambiya'nın Banjul kentinde dünyaya gelen Hamza Barry futbola Gambia Ports Authority (GPA) takımında başladı. İlk yurt dışı kariyerini de Malta'nın Valetta takımı ile yaşadı. Ardından Güney Kıbrıs'ın önemli takımlarından Apollon Limassol'a imza attı. Buradan İsrail'in Maccabi Netanya kulübüne kiralandı. Ardından da Hapoel Tel Aviv'in yolunu tuttu. 2016-2017 sezonunda bu kez Hırvatistan'ın Hajdul Split kadrosuna kiralık olarak aktıldı. 2017'den bu yana da Balkan ekibinin formasını giyiyor. Gambiya Milli Takımı ile 13 müsabakada görev aldı. 25 yaşındaki oyuncu 1.75 boyunda. Orta saha bölgesinin merkezindeki tüm kademelerde forma giyebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.