Beşiktaş Emre Kılınç ve Mehmet Özcan için gemileri yaktı

Beşiktaş Emre Kılınç ve Mehmet Özcan için gemileri yaktı
Transfer dönemini beklentilerin altında geçiren ve Sivasspor mağlubiyeti ile de kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş iki futbolcu için girişimlerini sıklaştırdı.

Sezon boyunca vereceği şampiyonluk mücadelesi adına kadrosuna takviyeler yapmayı sürdüren Beşiktaş'ın yeni hedefleri Mehmet Özcan ve Emre Kılınç. İki oyuncuyuı da kadorsunda görmek isteyen Teknik direktör Abdullah Avcı, raporunu yönetime iletti. Daha önce de istenen Mehmet Özcan'ın yanısıra Sivasspor'un genç yıldızı için Serdar Adalı bizzat kulüpleri ile görüşecek.

Takas ve para formülü...

Genç ön libero için Es Es’le pazarlıklarına devam eden Siyah-Beyazlılar’ın, bu oyuncu için 600 bin Euro’yu gözden çıkardığı konuşuluyor. 21 yaşındaki futbolcu da ayrılmak için pazarlıkların tamamlanmasını bekliyor. Kartal, gençleştirme operasyonu kapsamında Sivasspor’lu Emre Kılınç’ı da listesinde tutmaya devam ediyor. Yiğidolar’ın 3 milyon Euro’luk talepte bulunduğu 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Beşiktaş’ın son olarak 1.5 milyon Euro’ya kadar çıktığı ve kadrosundan oyuncu önerdiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum