Beşiktaş'ın ilk transferi Domagoj Vida formayı giydi!

Beşiktaş'ın ilk transferi Domagoj Vida formayı giydi!
Uzun süredir oldu, oluyor, olacak derken forma giyeceği gün merak edilen Domagoj Vida resmen Beşiktaş'ta. Siyah beyazlılar Hırvat stoperi kadrosuna katarken önemli bir boşluğu da doldurmuş oldu.

Pepe'nin yanında hem stoper rotasyonunu zenginleştirecek hem de Şampiyonlar Ligi'nde takıma katkı verecek bir isim arayan ve Vida ile ön protokol imzalaytan Beşiktaş milli futbolcuya siyah beyazlı formayı giydirdi. Transfere ntoktayı Sorumlu Asbaşkan Umut Güner ve Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu koydu.

Beşiktaş Domagoj Vida transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah beyazlı ekip yaz döneminde almak için uzun süre çaba sarf ettiği oyuncunun kulübü Dinamo Kiev’le bir türlü anlaşamamış, bunun üzerine, sözleşmesi devre arasında bitecek olan Hırvat yıldızla ara transfer dönemi için söz kesmişti. Siyah beyazlıların hasretle beklediği Domagoj Vida dün, transferden sorumlu asbaşkan Umut Güner ve siyah beyazlı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir araya gelirken Beşiktaş forması giydi.

domagoj vida

Bonservisi yok
Dinamo Kiev ile sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncu için Beşiktaş Kulübü herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Tarafler eylül ayında protokol imzalamış ve anlaşmadan cayan tarafın 7 milyon Euro tazminat ödemesi kararlaştırılmıştı. Ancak iki taraf da caymazken, Vida’nın 3 Ocak’ta siyah beyazlıların Antalya kampına katılacağı öğrenildi. Ukrayna Süper Ligi’nde ikinci sırada bulunan, Avrupa Ligi’ndeyse grubunu lider tamamlayan Dinamo’nun önemli isimlerinden olan Vida bu sezon mavi beyazlı formayı 18 maçta giydi ve iki kez ağları sarstı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.