Beşiktaş'ın konuğu Çaykur Rizespor

Beşiktaş'ın konuğu Çaykur Rizespor
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Milli araya moralli girmek isteyen iki ekibin zorlu mücadelesi milyonları ekran başına kilitleyecek. beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan mücadeleyi haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz.

Sivasspor karşısında aldığı 3-0'lık ağır yenilgi sonrası geçen hafta aynı skorla Göztepe'yi yenerek taraftarıyla barışan ve lige başlayan Beşiktaş'ın konuğu ilk iki maçta elde ettiği skorlarla sansasyonel bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor. Siyah beyazlılar milli ara öncesi rakibini mağlup ederek hem moral bulmak hem de zirveye doğru yol almak istiyor. Karadeniz ekibi de toplanan 6 puanı Vodafone Park'ta taçlandırmanın hesapları yapılıyor.
 

Beşiktaş - Çaykur Rizespor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Beşiktaş üstün

İki ekip arasında oynanan 43 maçta Beşiktaş'ın büyük bir üstünlüğü bulunuyor. 26 karşılaşmadan galip ayrılan siyah beyazlılara karşı yeşil beyazlılar 10 kez sevindi. 7 maç berabere bitti. Kara Kartal'ın ev sahibi olarak mücadele ettiği 23 mücadelede ise 15 galibiyeti bulunuyor. Rizespor 4 kez rakibini yenerken 4 karşılaşma berabere sonuçlandı.
 


Uğurlu düdük çalacak

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor'un karşı karşıya geleceği mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mehmet Cem Hanoğlu üstlenecek. Dördüncü hakem Murat Erdoğan, VAR hakemi Koray Gençerler ve VAR Asistanı Kemal Yılmaz olarak belirlendi.
 


Beşiktaş muhtemel 11'i

Karius, Gökhan Gönül, Vida, Victor Ruiz, Rebocho, Oğuzhan, Necip, Boyd, N'koudou, Ljajic, Güven

Çaykur Rizespor muhtemel 11'i

Gökhan Akkan, Aberhoune, Chatziisaias, Melnjak, Moroziuk, Attamah, Vetrih, Samudio, De Pauw, Boldrin, Oğulcan Çağlayan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.