Beşiktaş'In Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Beşiktaş'In Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu
Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakibi belli oldu. Siyah beyazlılar Alman devi Bayern Münih ile eşleşti.

Beşiktaş'ın Avrupa'da karşılaşacağı rakibi bugün belli olacak. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimi sonrasında son 16 turundan çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek olan siyah beyazlılar kadar tüm futbol severler büyük heyecan yaşıyor.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman?
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü TSİ 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Kura çekilişi TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

**** SON 16 EŞLEŞMELERİ ****
Juventus-Tottenham
Basel-Manchester City
Porto-Liverpool
Sevilla-Manchester United
Real Madrid-Paris Saint Germain
Shakhtar Donetsk-Roma
Chelsea-Barcelona
Bayern Münih-Beşiktaş


Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndan lider olarak çıkan temsilcimiz Beşiktaş'ın, son 16 turundaki muhtemel 7 rakibi de belli oldu. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlar Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri oldu. Son 16 tur maçları 13-14 Şubat - 20-21 şubat ve 6-7 Mart - 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

beşiktaş şampiyonlar ligi kura çekimi

A Grubu: Basel (İsviçre)
B Grubu: Bayern Münih (Almanya)
C Grubu: Chelsea (İngiltere)
D Grubu: Juventus (İtalya)
E Grubu: Sevilla (İspanya)
F Grubu: Shakhtar Donetsk (Ukrayna)
H Grubu: Real Madrid (İspanya)

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler?
Chelsea, Real Madrid, Bayern Munih, Basel, Shakthar Donesk, Sevilla, Juventus,
Lider olarak son 16 turuna yükselmeyi daha önce garantileyen Beşiktaş, G Grubu’ndaki son maçında Leipzig’e konuk oldu. Sahadan 2-1 galip ayrılan siyah-beyazlılar, grubunu 14 puanla tamamladı. Gruplarında ikinci sırayı alan Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Sevilla, Shakhtar Donetsk ve Real Madrid, Beşiktaş’ın son 16 turundaki muhtemel rakipleri oldu.
G Grubu’nda oynanan ve iki takımın da 10 kişi tamamladığı mücadelede ise Porto, sahasında Monaco’yu 5-2 yendi. Ev sahibi ekibin iki golünü geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen Vincent Aboubakar atarken, diğer golleri ise Yacine Brahimi, eski Galatasaraylı Alex Telles ile Tiquinho kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.