Beşiktaş Kasımpaşa'yı ağırlıyor

Beşiktaş Kasımpaşa'yı ağırlıyor
Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, yeni senede çıkış arıyor. Hatayspor'u 2-1 yenerek geçen yılı galibiyetle kapatan Kartal, 2024'ün ilk maçında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Şenol Güneş ile başladığı sezonda Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'ı göreve getiren Beşiktaş, yeni teknik direktörü ile anlaşana kadar Serdar Topraktepe'yle yola devam kararı aldı. Giovanni van Bronckhorst ile anlaşma yakın. Bu gelişmeler yaşanırken Kartal, 2024 yılındaki ilk maçında Kasımpaşa ile evinde karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada binlerce taraftarının desteğini alacak siyah beyazlılarda tek hedef galibiyet. Paşa ise komşu ilçesinden puan veya puanlarla dönmek amacında.

Beşiktaş Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

BEŞİKTAŞ: MERT, ONUR, NECIP, BAKHTIYOR, EMRECAN, AMIR, SALIH, GEDSON, RASHICA, MULEKA, CENK

KASIMPAŞA: GIANNIOTIS, WINCK, TAYLAN, SADIK, YASIN, GÖKHAN, AYTAÇ, FALL, HAJRADINOVIC, NGOY, COSTA

Beşiktaş Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Kasımpaşa maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den yayınlanacak.

Beşiktaş Kasımpaşa maçı öncesi istatistikler

  • Kasımpaşa'yı konuk ettiği son 10 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (8G 1B), tek mağlubiyetini gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (Nisan 2022; 0-3).
  • Beşiktaş ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Kasımpaşa (1B 6M), bu iki galibiyeti de kalesini gole kapatabildiği iki karşılaşmada aldı.
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son dokuz maçlık süreçteki tek mağlubiyetini son karşılaşmada Fenerbahçe'den alan Beşiktaş (6G 2B), Eylül 2005-Mayıs 2006'dan bu yana hemşehrilerine karşı üst üste iki iç saha yenilgisi almıyor (hükmen mağlubiyetler hariç).
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son yedi Süper Lig maçının altısını kaybeden Kasımpaşa (1G), tek galibiyetini bu sezon Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek aldı.
  • Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Beşiktaş, tek sezonda üst üste üç iç saha mağlubiyeti aldığı son süreci Nisan-Mayıs 1996 arasında yaşadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.