Beşiktaş onu istiyor! Alvaro Pacheco kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda çalıştı?

Beşiktaş onu istiyor! Alvaro Pacheco kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda çalıştı?
Bu sezon 6'ıncı kez teknik direktör değiştiren Beşiktaş'ta koltuğa oturacak yeni antrenör için çalışmalar sürüyor. Adaylardan biri de Alvaro Pacheco. Peki, Alvaro Pacheco kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda çalıştı? Detaylar haberimizde.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? sorusu gündemden düşmüyor. Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından yeniden göreve gelen Serdar Topraktepe ile birlikte sezon tamamlanacak. Yeni seneye ise farklı bir isimle devam edilecek. Yönetim çalışmalarına devam ediyor. Gündeme gelen son isim ise Alvaro Pacheco oldu. Peki, Alvaro Pacheco kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda çalıştı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Uçar'dan açıklama

Dün akşam Ankaragücü'nü sahasında ağırlayan Beşiktaş, karşılaşamdan 2-0 galip ayrılarak uzun bir süreden sonra 3 puan sevinci yaşadı. Siyah beyazlıları galibiyete götüren golleri Muçi ve Muleka atarken karşılaşam sonrasında Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar teknik direktör açıklamasında bulundu. Uçar; "Birçok hocanın adı geçiyor ama şu ana kadar resmi bir görüşme olmadı. Ama mutlaka görüşmeler başlayacak. İyi niyetli olarak teknik adamlar önümüzdeki sezonun planlamasını yaparlar. Yönetimler ve futbolcular hepsi yapar ama skorlar kötü gittiğinde o zaman çok farklı şeyler yapılmak zorunda kalınıyor. Hocamız tabii ki bunun hazırlığını yaptı ama ne yazık ki önümüzdeki sezon yeni bir hocayla başlayacağız" dedi.

Alvaro Pacheco kimdir?

Tam adı Álvaro Adriano Teixeira Pacheco olan Alvaro Pacheco, 25 Haziran 1971 tarihinde doğdu. 52 yaşındadır. Portekiz asıllı olan deneyimli çalıştırıcı Penafiel U17'de başlayan kariyerinde Lixa'da teknik direktörlük yaptı. Panafiel, Moreirense, Boavista ve Jonava'da yardımı antrenör görevlerinde bulundu. Fafe, Vizela, Estroil ve son olarak Vitoria Guimaraes'te birinci adam olarak takımlarını yönetti. Bu sezon çıktığı 38 maçta 21 kez galibiyet sevinci yaşadı. 6 kez berabere kaldı ve 11 defa yenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.