Beşiktaş Serkan Reçber ile anlaştı! Serkan Reçber kimdir

Beşiktaş Serkan Reçber ile anlaştı! Serkan Reçber kimdir
Beşiktaş transfere hızlı girdi. Uzun zamandır konuşulan ancak sadece söylenti olarak görülen Serkan Reçber'in siyah beyazlılara katılması konusundaki gelişmeler somutlaştırıldı ve anlaşma sağlandı. Ünlü yorumcu artık 4 yıl boyunca Kara Kartal'ın başarısı için çalışacak.

TRT Spor'da yaptığı yorumlarla herkesin dikkatini çeken ve Avrupa futbolu hakkındaki bilgilerle de izleyicilerden tam not alan Serkan Reçber artık Beşiktaş'ta. Reçber ile anlaşan siyah byeazlılar, görevini ise Scout ve altyapı geliştirme sorumlusu olarak belirledi. Peki Serkan Reçber kimdir, daha önce nerelerde çalışmıştır ve futbolculuk hayatında hangi takımlarda oynamıştır? İşte kariyeri...

10 gündür yayında yoktu
Beşiktaş'a transferi artık kesin gibi görülen Reçber bağlı olduğu TRT Spor'da 10 gündür yayınlara çıkmıyordu. Bu gelişme imzanın da habercisiydi.

serkan reçber

SERKAN REÇBER KİMDİR?
Serkan Reçber, 18 Ekim 1975 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Futbolculuk geçmişi bulunan Reçber, kariyerine 1992 yılında Zeytinburnuspor'un alt takımında başlamıştır. 1996 yılına kadar burada oynadıktan sonra aynı yıl Fenerbahçe'ye transfer olan Serkan Reçber, ardından kariyerine; Dardanelspor, Vanspor, Rizespor, Bakırköyspor, Mersin İdman Yurdu, Göztepe, Yimpaş Yozgatspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Antalyaspor, A.Selçukluspor, Güngören Belediyespor takımlarında Ön Libero ve Orta Saha mevkilerinde devam etmiştir.

Serkan Reçber, futbolculuk kariyerini 2010 yılında sonlandırmıştır. Reçber, bu aşamadan sonra kariyerine TRT Spor ekranlarında spor yorumcusu olarak devam etmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.