Beşiktaş'ta yeni hedef Sinan Bolat

Beşiktaş'ta yeni hedef Sinan Bolat
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kaleci arayışları sürüyor. Birçok isimle temasa geçen siyah beyazlıların gündemindeki son isim Sinan Bolat. Royal Antwerp'ten ayrılan milli file bekçisi ile görüşmeler de başladı.

Loris Karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta aday listesine her geçen gün yeni isimler ekleniyor. Ülkemizde daha önce Galatasaray ve Kayserispor'da forma giyen Sinan Bolat için girişim yapma kararı alan Kara Kartal, Belçika'dan ayrılacak olan file bekçisini kadrosuna katabilmek adına yoğun bir mesai harcayacak. Süper Lig tecrübesi de bulunan 31 yaşındaki eldiven için Avrupa kariyerine sahip olması ve bonservis ödenmemesi de kendisini ayrıcalıklı bir noktaya getirdi. Yönetim bu sebeplerden dolayı Sinan Bolat'ı ilk seçenekleri arasına aldı.

Süper Lig'de iki takımda oynadı
Belçika kulübüyle bu sezon 36 karşılaşmada görev yapan Sinan, kulübünün ligde üst sıraları zorlamasına kalesindeki başarılı görüntüyle katkı sağlamıştı. Kariyerinde daha önce; Genk, Standard Liege, Porto, Kayserispor, Galatasaray ve Club Brugge gibi takımlarda forma giyen Sinan, oldukça tecrübeli bir isim olarak ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.