Beşiktaş ve Trabzonspor yıldız forvet için de karşı karşıya!

Beşiktaş ve Trabzonspor yıldız forvet için de karşı karşıya!
Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte dört büyük takımda hareketlenme devam ediyor. Beşiktaş daha önce Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği yıldız ismin ardından bu kez de golcü futbolcu için savaş verecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde konuk ettiği Club Brugge karşısında yediği 5 golle büyük şok yaşayan Beşiktaş, transfer dönemine en hazır şekilde girmek amacında. Yaşanan kötü günleri geride bırakmayı hedefleyen teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra yeni yönetim de iyi bir başlangıç yapabilmek adına ocak ayına büyük önem veriyor. Rıza Çalımbay'ın listesinde önemli bir forvet var.

İlk hedef Isco

Sezon başında Konyaspor'un gündemine gelse de transferi gerçekleşmeyen ve Real Betis'e imza atan Isco, performansıyla herkesi kendine hayran bırakmıştı. Kontratı bitecek İspanyol futbolcu için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edilmişti. Trabzonspor'un da deneyimli ismin peşinde olduğu söylentiler yerel medyada yer almıştı. İki ezeli rakibin mücadelesinden kimin galip çıkacağı merakla bekleniyor.

Rıza Çalımbay'ın listesinde

Yerli kontenjanı kalitesini yükseltmek ve kadrosunu genişletmek isteyen Rıza Çaımbay, Süper Lig'de çıktığı son 6 maçta 5 gol atan Erencan Yardımcı'nın adını liste başı yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun'un ardından genç bir isimle bu mevkiyi desteklemek ve ilerleyen yıllarda yüksek bonservisle satma ihtimaline karşı genç futbolcuyu istediği öğrenildi.

Trabzonspor da istiyor

Isco sonrası Erencan Yardımcı transferinde de Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya. Abdullah Avcı'nın da kadrosunda görmek istediği genç forvet, eğer Umut Bozok ayrılırsa takıma dahil edilebilir. Bonservisi Eyüpspor'da bulunan 21 yaşındaki golcü için girişim yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.