Beşiktaş yeni dinamosuna kavuşuyor! Leroy Fer imza atacak

Beşiktaş yeni dinamosuna kavuşuyor! Leroy Fer imza atacak
Yeni sezonda mali problemler sebebiyle zor günler geçirmesine rağmen iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ın ilk hamlesi netleşti, Siyah beyazlılar Feyenoord'da forma giyen ve sözleşmesi sona eren Leroy Fer ile kesin anlaşmaya vardı.

Şampiyonluktan uzak kaldığı dönemin adeta acısını çıkarmak ve gelecek sezon için zirveye oynayacak bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ın ilk transferi orta sahaya oldu. Kara Kartal, listesinin belki de ilk sırasında yer alan Leroy Fer ile 1.5 milyın euro karşılığında 3 yıllık anlaşma sağladı. Hollandalı oyuncunun kariyerini İstanbul'da sürdürmek istediği öğrenildi.
 


34 maçta 5 gol 2 asist

Beşiktaş gibi maddi sorunlarla boğuşması nedeniyle oyuncularına yüksek maaş ödeyemeyecek olan Feyenoord'da başlayan ayrılıklara Leroy Fer de ekleniyor. Beşiktaş sözleşmesi sona eren yıldız futbolcunun  kulübünü reddetmesi sonrası devreye girdi ve işi bitirdi. Bu doğrultuda tecrübeli oyuncunun, Kara Kartal’ın yıllık 1.5 milyon Euro net maaş ve 3 yıllık sözleşme önerisine sıcak baktığı bildirildi. Fer, bu sezon çıktığı 34 karşılaşmda 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 de gol pası verdi.
 

leroy fer


Leroy Fer kimdir?

Tam adı Leroy Johan Fer olan yıldız futbolcu, 5 ocak 1990 tarihinde Hollanda'nın Zoetermeer kentinde dünyaya geldi. İki ayağını da kullanabilen orta saha oyuncusu futbola Feyenoord'un altyapısında başladı ve burada profesyonelliğe imza attı. İlk transferine Twente ile imza attı. 2013 yılında Norwich'in yolunu tuttu. Swansea ve QPR formalarıyla Ada kariyerini sürdürdü. Sezon başında yetiştiği kulübe geri döndü. İptal edilen Eredivisie'de 23, diğer kulvarlarda ise 34 müsabakaya çıkan Fer, 5 gol atıp 2 de asist yaptı. Hollanda Milli Takımı formasını da 11 defa terletip 1 kere de rakip fileleri havalandırdı. Kariyerinde 1 Hollanda Kupası şampiyonluğu bulunuyor. 1.88 cm boyundaki 30 yaşındaki tecrübeli yıldız orta saha merkezinin her kademesinde forma giyebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.