Beşiktaş yıldız oyuncunun bonservisini belirledi! Yeni teklif yolda

Beşiktaş yıldız oyuncunun bonservisini belirledi! Yeni teklif yolda
Süper Lig'de yakaladığı seri sonrasında üst sıralara doğru tırmanışını sürdüren Beşiktaş'ta transfer gündemi de bir hayli yoğun. Siyah beyazlılar kadrosundan birkaç isimle yollarını ayırarak alım gerçekleştirmek istiyor. Bu sezon başında imza atan yıldızlardan biri için talip var ve bonservis bedeli de belirlendi.

Şenol Güneş'in gelişinin ardından yakaladığı çıkışla birlikte şampiyonluk potasına doğru hızlı bir giriş yapan Beşiktaş'ta ocak ayının sonlarına doğru transfer gündemi de yoğun şekilde devam ediyor. Siyah beyazlılar kadrosuna gerçekleştirmek için satış yapmak ve buna göre hareket etmek amacında. Ayrılması muhtemel isimler arasında Jackson Muleka da bulunuyor. Kongolu futbolcunun Afrika kıtasından talibi de bulunurken bonservisi belirlendi.

Kasımpaşa'da yaptığı çıkış sonrası Beşiktaş’ın sezon başında Standard Liege'den 3.35 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Jackson Muleka, lige iyi bir giriş yapmış ancak sonrasında performans olarak geriye gitmişti. Bundan dolayı eleştirilerin hedefinde olan Demokratik Kongolu forvete son olarak Mısır Ligi ekiplerinden Al Ahly talip olmuştu. Tecrübeli oyuncu için 4 milyon Euro’luk teklifte bulunan Akdeniz temsilcisi, olumsuz yanıt almasına rağmen geri adım atmadı.

BEŞİKTAŞ'IN TALEBİ 7 MİLYON EURO

Pazarlıklar sırasında 7 milyon Euro talep eden Beşiktaş’la görüşmelerini sürdüren Al Ahly’nin yeni bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığı belirtildi. Rakamın bu kez 5,5 milyon Euro seviyesinde olacağı belirtilirken Vincent Aboubakar transferiyle hücum hattını güçlendiren ve yeni bir kanat oyuncusu daha almayı planlayan Beşiktaş’ın bu öneriye olumlu yanıt verebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.