Beşiktaş'ın transfer listesi belli oldu! İşte o isimler...

Beşiktaş'ın transfer listesi belli oldu! İşte o isimler...
Cenk Tosun'u her an sattığını açıklayabilecek olan Beşiktaş golcü futbolcunun boşluğunu doldurmak için ince eleyip sık dokuyor. Sadece forvet bölgesine takviye gerçekleştirmesi beklenen siyah beyazlıların listesini sizler için değerlendirdik.

Ligin ilk yarısını istediği basamakta bitiremese de şampiyonluk yarışından uzaklaşmayan Beşiktaş'ın transfer dönemindeki hamleleri büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle siyah beyazlı taraftarların 'Come To Beşiktaş' harekatı sonrasında pek çok ünlü futbolcunun adının geçmesi yine renkli bir dönemin yaşanacağının belirtisi. Takımın bu sezon en büyük gol silahı olan Cenk Tosun'un Everton'a satılması an meselesi. Ardından gelecek ismin de aynı kalitede olmasına özen gösteren yönetim 4 golcüyü listeye aldı. İşte o futbolcular...

Andre - Pierre Gignac: Muhteşem golcülüğü ve ceza sahası içerisindeki meziyetleri ile her takımın isteyebileceği türden bir oyuncu olan Gignac verdiği flaş kararla Meksika'nın yolunu tutmuş ve burada da performansını sürdürmeyi başarmıştı. Daha önce de adı Beşiktaş ile anılan ancak anlaşma sağlanamayan golcü futbolcu bu kez siyah beyazlı formaya yakın gibi görünüyor. Maddi şartlarda da mütabakat sağlanırsa Gignac'ı Vodafone Arena'da görebiliriz.

andre-pierre gignac beşiktaş

Andre-Pierre Gignac kimdir?
Lorient alt yapısında başlayan futbol kariyerinde Toulouse formasıyla adını duyuran ve özellikle Trabzonspor'a karşı attığı golle Türk seyircilerin aklına kazınan Gignac buradan Marsilya'ya transfer oldu.2015 yılında Meksika'nın en büyük kulüplerinden Tigres'e gitme kararı alan 32 yaşındaki golcü bu sezon 25 maçta 8 gol ve 6 asistlik katkısıyla 14 gole etki etti. Gignac'ın iki gol krallığı bulunuyor. Transfermarkt değeri 6 milyon euro.

Islam Slimani: Beşiktaş'ın hayallerini süsleyen oyuncuların başında geliyor Cezayirli. Yüksek perdeden giriş yaptığı Dünya Kupası sonrası Benfica'ya transfer olan ve ardından da 30 milyon euroya İngiltere'ye giden Slimani dönemin teknik direktörü Vahid Halilhodizic tarafından Trabzonspor'a getirilmek istenmiş ama başarı sağlanamamıştı. Bosnalı çalıştırıcı o turnuvada Cezayir Milli Takımı'nın başındaydı. Eğer kiralık anlaşması sağlanabilirse Slimani için tüm imkanlar seferber edilecek.

islam slimani

Islam Slimani kimdir?
Patlamasını milli takımda yapan oyunculardan biri olan Islam Slimani Benfica'ya gittiği 300 bin euronun ardından 30 milyon euroya Leicester'a gerçekleştirdiği transferle zirveye çıktı ancak beklediğini bulamadı. Bu sezon 15 maçta görev alıp sadece 509 dakika sahada kalabilen Cezayirlinin takımdan ayrılmasına pek mümkün gibi bakımıyor ancak yine de Beşiktaş'ın girişimlerini sürdürmesi bekleniyor. Transfermarkt değeri 25 milyon euro.

Cyle Larin: Listedeki en kapalı kutu. Jamaika asıllı Kanadalı forvet oyuncusu için girişimler var ancak ilk Avrupa deneyimini de yaşayacak olması tedirginlik yaratıyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecei bir isim olarak görülüp görülmemesi de henüz net değil. Eğer ucuz bir bonservis olabilirse kadroya katılabilir.

cyle larin

Cyle Larin kimdir?
Connecticut Huskies (Connecticut Üniversitesi)'nden Orlando City tarafından draft edilen 22 Cyle Larin MLS kariyerinde 89 maça çıkıp 44 gol attı ve 8 asist yaptı. Kanada formasını da 21 kez terletip rakip fileleri 5 kez havalandıran genç futbolcunun en büyük referansı Atina Hutchinson. Transfermarkt değeri ise 3,5 milyon euro.

Dniel Sturridge: İngilizlerin yaramaz çocuklarından biri olan yıldız futbolcu uzun süredir oynadığı Liverpool'da bu sezon takıma girmekte zorlanıyor. Mane ve Coutinho'nun gölgesinde kalan ve yedek kulübesine hapsolan Sturridge için henüz net bir şey yok ama menajeri 'Şartlar oluşursa ve özelikle taraftar isterse transfer olur' demişti.

daniel sturridge

Daniel Sturridge kimdir?
Golcü bir ailenin (Amcası Dean Sturrdige) bireyi olarak Coventry City'de futbol hayatna başlayan Daniel Sturridge burada önce Manchester City altyapısına oradan da A takıma yükselip Chelsea'ye transfer oldu. Bolton'a kiralanan ve sonunda Liverpool'a satılan İngiliz fubolcu bu sezon çıktığı 14 maçta 514 dakika sahada kaldı ve 3 gol atıp 3 asist üretti. Transfermarkt değeri 20 milyon euro.

Gasno (Paulo Henrique): Brezilya'nın yeni yıldızı olarak lanse edilen isimlerinden Ganso son iki sezondur Trabzonspor ile anılıyordu. Bordo mavililerin anlaşma sağlayamadığı orta saha oyuncusu için Talisca'nın gitme durumu bekleniyor. Eğer ayrılık gerçekleşirse ilk ismin Ganso olabileceği konuşuluyor.

ganso

Ganso kimdir?
Santos'ta başladığı futbol hayatında önemli bir futbolcu olması beklenen Ganso ilk transferini Sao Paulo'ya yaptı. 9 milyon euro verilen maestroya ardından Sevilla 9,50 milyon euro ödedi. Endülüs ekibinde istediğini bulamayan Brezilyalı bu sezon 11 maça çıktı ve 734 dakika sahada kalarak 4 gol 3 asistlik katkı sundu.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.