Beşiktaş'ta Burak Yılmaz milli yıldız için devrede! Kontratı fesih mi olacak? Eski takımı...

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz milli yıldız için devrede! Kontratı fesih mi olacak? Eski takımı...
 DAMGA Editörü
Yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Beşiktaş, devre arası için kolları sıvadı. Siyah beyazlılar milli futbolcuyu getirebilmek adına çalışmalarına başlıyor. Devrede ise Burak Yılmaz var. İşte detaylar...

Chamberlain, Rebic, Onana, Bailly, Amartey ve daha birkaç yıldızı daha kadrosuna katan Beşiktaş, henüz istediği ivmeyi kazanamadı. Ancak umutlar devam ediyor. Siyah beyazlılarda şimdiden devre arası çalışmaları da başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş ve yardımcısı Burak Yılmaz, milli futbolcuyu getirebilmek adına çalışmalara başladı. Yılmaz eski takım arkadaşını ikna etmeye de çok yakın. Oynadığı takım da kolaylık yapmaya hazır. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hedef Lugano maçı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ilk maçında Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ikinci haftada Lugano ile evinde karşılaşacak. İsviçre temsilcisini ağırlayacak olan siyah beyazlılarda tek hedef galibiyet. Saat 19.45'te başlayacak mücadele EXXEN'den canlı yayınlanacak. Kartal'ın sahaya Ersin, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Salih, Amir, Ghezzal, Zaynutdinov, Muleka, Aboubakar ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Şenol Güneş 10 numara istiyor

Her ne kadar bu bölgede oynayabilen oyuncular alınıp elde Ghezzal'ında bulunmasına rağmen doğal mevkisinin burası olan bir futbolcu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Şenol Güneş daha önce de olumlu rapor verdiği ve istediği Yusuf Yazıcı'yı ocak ayında kadrosunda görmeyi arzu ediyor.

Burak Yılmaz devreye girdi

Şenol Güneş'in bu talebi üzerine Burak Yılmaz da beraber oynadığı yıldız isimle görüşmek üzere temaslara başladı. Hali hazırda zaten sürekli kontak halinde olduğu arkadaşıyla bu kez transfer boyutunda konuşmalar gerçekleştirdi. Kendisini yeniden kanıtlamak isteyen milli futbolcunun İstanbul macerasına sıcak baktığı biliniyor.

Son sezonu

Trabzonspor'dan rekor bonservisle Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı için anlaşmasına Türkiye'de herhangi bir takıma kiralanır veya satılırsa 20 milyon euro tazminat ödenir maddesi eklenmişti. Fransız temsilcisinin Yusuf'un kontratını feshetmeye sıcak baktığı öne sürüldü. Eğer bu hamle gerçekleşirse 26 yaşındaki futbolcu bedelsiz olarak Beşiktaş'a imza atabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.