İngiltere'nin konuştuğu korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı

İngiltere'nin konuştuğu korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı
İngiltere, geçen yıl haziran ayında akademisyen eşi Antonella Castelvedere'yi bıçaklayarak öldüren Ertan Ersoy'u konuşuyor...

Ersoy ve tanıklar, geçen yıl yaşanan cinayetin ardından dün hakim karşısına çıktı.

Ersoy ve Castelvedere'nin Essex'teki komşuları da ifade verdi. Çiftin komşusu Tanja Munro, "Bana 'Sanırım karımı öldürdüm' dedi" dedi. "O sırada mutfağa ve yere bakıyordu" diye ifade verdi.

52 yaşındaki Antonella Castelvedere olay yerinde hayatını kaybederken, Ersoy ise cinayet işlemediğini söyleyerek iddiaları yalanladı. Ersoy, kasten adam öldürme suçunu itiraf etti. Cinayetin hemen ardından yaşananlara tanık olan Munro, şunları söyledi: “Giydiği gömlek kan içindeydi. Mutfak kapısı tamamen açık değildi ama birinin yerde yattığı belliydi. “Ersoy da sanki acı çekiyormuş gibi nefes nefese kalmıştı” dedi.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Mahkemede ifade veren Munro, "Ersoy bana karnından yaralandığını ancak karnından kan akmadığını söyledi." Monro ayrıca eve girerek Castelvedere'ye yardım etmeye çalıştığını ancak başarısız olduğunu söyledi. Monro, "Yardım etmeye gittiğimde Castelvedere temizdi ve bu kadar kanın nereden geldiğini anlayamadım" dedi. “Ama sonra boynundaki kesiği gördüm” dedi.

Mahkeme ayrıca Ersoy'un Castelvedere'yi yüzünden, göğsünden, boynundan ve ellerinden 15 kez bıçakladığını açıkladı. Ersoy'un kıskançlık krizi geçirdiği ve Castelvedere'nin kendisini aldattığını düşündüğü de ortaya çıktı.

YARA 7 SANTİMETRE DERİNLİKTE

Savcı Christopher Paxton da, “Castelvedere'nin vücudunda 15 farklı kesik ve yara vardı. Boynundaki yara izi 15 santimetre uzunluğunda ve 7 santimetre derinliğindeydi. “Bu yara sonucunda ciddi kan kaybı ve ölüm meydana geldi” dedi.

Dr., Suffolk Üniversitesi'nde İngilizce ve yaratıcı yazarlık dersleri vermektedir. İngiliz medyası da Castelvedere ile Ersoy arasındaki tartışmanın ayrıntılarını paylaştı.

Ersoy'un eve kamera sistemi gizlediği ve Ersoy'un, çift tanışmadan önce Castelvedere'nin yaşadığı ilişki nedeniyle eşinden özür beklediği kaydedildi. Castelvedere ölmeden önce arkadaşlarına şunları söyledi: “Yine karanlığa düştü. Ayrıca “Güvenliğimden endişe ediyorum” diye uyardığı da kaydedildi.

Çiftin 5 yaşında bir de kızlarının olduğu belirtildi ve davanın devamına karar verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.