Ekrem İmamoğlu’ndan Erkan Baş’a destek

Ekrem İmamoğlu’ndan Erkan Baş’a destek
Tutuklu milletvekili Can Atalay için Hatay’dan Ankara’ya yürüyen TİP lideri Erkan Baş’a İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan destek geldi.

Erkan Baş’ın Hatay’dan Ankara’ya yaptığı yürüyüş devam ediyor. Can Atalay için gerçekleştirilen “Özgürlük Yürüyüşü”nde dün dördüncü gün geride kalırken TİP Başkanı Baş’a dikkat çeken bir destek mesajı geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay için Hatay’dan Ankara’ya doğru başlattığı yürüyüşü destekledi. İmamoğlu mesajında Türkiye’deki siyaset anlayışının baştan aşağı değişmesi gerektiğini de belirtti.

İşte Ekrem İmamoğlu’nun Twitter hesabından yaptığı o paylaşım: “Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Sn. Erkan Baş'ın, seçilmiş milletvekili Can Atalay için başlattığı yürüyüşü destekliyorum. Seçime girmenin serbest, kazanmanın ise yasak sayılması düşündürücüdür. Türkiye'de her açıdan dar bir alana sıkıştırılan siyaset anlayışını baştan aşağı değiştirmek, gerçek bir demokrasi ve adalet inşası için zorunluluktur.”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.