Beşiktaş'ta forvet hattı sil baştan! Büyük operasyon var

Beşiktaş'ta forvet hattı sil baştan! Büyük operasyon var
Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve şampiyonluk mücadelesine erkenden havlu atan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Hedefteki ilk mevki forvet. Ayrılacak isimlerin ardından takviyeler yapılacak.

Büyük umutlarla başladığı sezonda şampiyonluk yarışından çok uzun süre önce kopan Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat ve ekibi yeni seneye hazırlanıyor. Siyah beyazlılarda forvet hattında yaşanacak değişim de herkesi sabırsızlandırıyor. Al-Musrati ve Ernest Muçi için harcanan bonservisler beklentileri de yukarı çekti. Öncelikli mevkilerin başında ise forvet geliyor. 3 futbolcu ayrılacak, biri ise net değil. Eğer bu 4 oyuncu da transfer olursa 4 yeni transfer gerekiyor.

Değişim var

Beşiktaş'ta mevcut futbolculardan Cenk Tosun'un kontratı henüz uzatılmadı. Milli forvetin de kalma konusunda pek hevesi kalmadığı görülüyor. Ayrılması yüksek ihtimal. Vincent Aboubakar ve jackson Muleka ise resmi teklif iletilmesi halinde kolaylık sağlanacak. Semih Kılıçsoy için rekor bir bonservis beklentisi var. Eğer bu karşılanmazsa onay verilmeyecek. Forvete alınacak isimler için Fernando Santos'un raporu bekleniyor. Hedefte birçok yıldız bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.