Beşiktaş'ta hesaplar değişti! Maç sonrası yıldız oyuncu hakkında karar

Beşiktaş'ta hesaplar değişti! Maç sonrası yıldız oyuncu hakkında karar
Adana Demirspor'u yenerek Spor Toto Süper Lig'in 16'ıncı haftasını boş geçmeyen Beşiktaş, zirve ile arasındaki farkın açılmaması nedeniyle de nefes aldı. Siyah beyazlılar ocak ayı için hazırlandığı transfer için de flaş bir karar aldı. Dünkü karşılaşma sonrasında bir oyuncu ile ilgili karar değişti. İşte detaylar...

Bu sezon inişli çıkışlı grafiğiyle istenen verimi sağlayamayan Beşiktaş dün akşam evinde Adana Demirspor ile karşılaştı. Siyah beyazlılar mücadeleden Arthur Masuaku'nun frikik golü ile galip ayrıldı. Kritik 90 dakikanın ardından Kongolu oyuncu hakkındaki fikirler de değişti.


Kötü başladı

Valerien Ismael döneminde takıma İngiltere'den transfer edilen isimler arasında yer alan Arthur Masuaku, Şenol Güneş öncesinde inişli çıkışlı bir peformans ortaya koymuştu. Son olarak Trezeguet'in golünde yaptığı hata ile de herkesi çıldırtmıştı. Şenol Güneş'in kariyerine duyduğu saygı nedeniyle şans vermek istediği yıldız futbolcu dünkü performansı tüm soru işaretlerini sildi.


 

Frikikten salladı

Dün Adana Demirspor karşısında ilk 11 şansı bulan Kongo asıllı yıldız futbolcu, kaleyi cepheden gören bir noktada kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başıan geldi. Hakemin düdüğü çalmasından sonra yaptığı vuruşla birlikte meşin yuvarlağı Ertaç Özbir'in soluna doğru gönderdi ve fileleri buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma bu sonuçla da bitince direkt olarak 3 puan katkısı vermiş oldu.


 

Gönderilmeyecek

Mausaku'nun performansının yanı sıra karakteri ile de ön plana çıkması Şenol Güneş'in kararlarını değiştirdi. Deneyimli teknik adam deneyimli oyuncusunu gönderirken ödenecek paranın yanı sıra yeni bir maliyete girmek yerine bu şekilde yola devam etmeyi hedefliyor.

Artrhur Masuaku bu sezon 14 maçta 1 gol atıp 3 de asist yaptı.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.