Beşiktaş'ta iki yıldız için karar: Biri gidiyor biri kalıyor

Beşiktaş'ta iki yıldız için karar: Biri gidiyor biri kalıyor
Gaziantep FK deplasmanından 1 puanla dönen Beşiktaş' ta büyük üzüntü yaşanırken iki futbolcu hakkında da karar alındı. İşte detaylar...

Sezona Valerien Ismael ile başlayan ve Şenol Güneş ile devam eden Beşiktaş'ta ocak ayı için çalışmalar sürüyor. Gelecek oyuncular kadar gidecek isimlere de karar vermeye çalışan deneyimli teknik adam, hafta sonunda oynanan mücadeleden sonra kafasında bazı şeyleri netleştirdi. Buna göre N'Koudou ve Masuaku'nun gelecekleri konusundaki durum da belli oldu.


Atılabilirdi

Pazar günü oynanan Gaziantep FK maçının 25'inci dakikasında rakibi Kitsiou'ya kafa atan Georges-Kévin N'Koudou, kırmızı kart görmenin eşiğine geldi. Kamerunlu oyuncu hakem Atilla Karaoğlan'ın VAR'a gitmesi sonrasında sarı kartla cezalandırıldı. Ancak bu durum takımın ahengini de bozdu. Şenol Güneş de mücadele sonrasında "Maça iyi başlamıştı. Hem kendini hem bizi bozdu. Ne oldu bilmiyorum, rakiple itiştiler. Orada oyunu kaybetti. Oyundan koptu. Rakibin hırsını artırdı. Doğru bulmuyorum. Ne yaptı bilmiyorum. 'Ben bir şey yapmadım' diyor. Ben de pozisyonu tam olarak tam göremedim" diye konuştu." ifadelerini kullanmıştı.


 

Bileti kesildi

Aldığı paranın hakkını vermeyen oyuncular arasında görülen ve performansıyla sürekli tartışılan yıldız oyuncunun sezon sonu bitecek kontratı öncesinde yollaın ayrılması planlanıyor. Şenol Güneş'in rakibine kafa atma sorumsuzluğu gösteren oyuncusuna toleranslı olmayacağı ve takımdan göndereceği konuşuluyor.


 

Masuaku affettirdi

Düşüşteki performansı sonrasında Şenol Güneş'in gidecekler listesinde bulunduğu ifade edilen Arthur Masuaku muhteşem bir dönüş yaptı. Kongo asıllı yıldız maça sonradan girip Weghorst'a asist yapmayı başardı ve hem teknik heyet hem de taraftarlar arasını düzeltti. Gözler şimdi 12 Ocak'ta açılacak kadar geçecek süreye çevrildi. Eğer iyi bir performans sergilerse yola devam edilecek.


Barış Kış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.