Beşiktaş'tan transferde flaş hamle! Gedson taktiği ile teklif yapıldı

Beşiktaş'tan transferde flaş hamle! Gedson taktiği ile teklif yapıldı
 DAMGA Editörü
Transfer sezonunu Lyanco ile açan Beşiktaş'ta yeni hamleler geliyor. Siyah beyazlılar, gündemine flaş bir ismi daha aldı. Kulübüne de yüzde 50 sonraki satıştan pay önerilerek teklif götürüldü. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre sessiz kalması nedeniyle eleştirilen Beşiktaş'ta sabırsız bekleyişin sonu olarak ilk bomba patlamıştı. Lyanco'yu İstabul'a getiren Kartal'da gözler yeni hedeflere çevrildi. Defans ve orta sahanın ardından kanat takviyesi için girişimlerini sürdüren yönetim, flaş bir ismi gündemine aldı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

2023/07/11/lyanco.webp

Sezonun ilk bombası Lyanco

Daha önce Emrecan Bulut'u kadrosuna katan Beşiktaş, yıldız olarak ilk hamlesini ise Lyanco ile gerçekleştirdi. Southampton ile yapılan görüşmelerin ardından pazarlıklar sonuçlandırıldı ve sambacı dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. İngilizlerin 2 sezon önce 7.5 milyon euro karşılığında Torino'dan aldığı stoper için Kartal'ın 5 milyon euro civarında bonservis ödemesi bekleniyor.

e01e64b447aa432481310d3d79f4ebb1.jpg

Sözleşme imzalayacak

Uzun süren temasların ardından İstanbul'a ayak basan Lyanco bugün sağlık kontrolünden geçerek Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak. KAP'a bildirilecek Brezilyalı daha sonra kampa katılmak üzere Almanya'ya uçacak.

2023/07/04/daniel-amartey-besiktasa-goz-kirpti-ro5j.webp

Sıra Amartey'de

Leicester ile kontratı bittikten sonra takımdan ayrılan ve boşa çıkan Daniel Amartey ile görüşmelere başlayan Beşiktaş, Ganalı yıldızla her konuda anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki oyuncunun İstanbul'a gelmesi konusunda uzayan süreç ise vizesinden kaynaklanıyor. Daha önce bu sorunun hafta başında çözüleceği dile getirilmişti ancak problem devam ediyor.

2023/07/11/amartey-1.webp

Maaşı belli oldu

Daniel Amartey ile el sıkışan Beşiktaş'ın bu transferde ne kadar yıllık ödeyeceği de ortaya çıktı. Afrika asıllı futbolcuya her sene için 1.5-2 milyon euro bandında bir maaş verileceği öğrenildi. Amartey geçen sezon 24 karşılaşmaya çıkarken 1970 dakika sahada kaldı. Ancak o da birçok meslektaşı gibi Afrika Kupası'na gideceği için bir süre formasından uzak kalacak.

2023/07/15/roberto-pereyra-udinese-1602146456-48691.jpg

Pereyra orta sahanın şefi

Amarteye gibi bonservisi olmayan isimler üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş'ın bir sonraki hedefi ise Roberto Pereyra oldu. Arjantinli yıldız ile temasa geçen yönetim, kısa bir süre önce kendisini İstanbul'a davet etti. Ancak şu ana kadar net bir karar vermeyen tangocunun, çocuklarının durumuna göre düşüncesini netleştirmesi bekleniyor. Menajeri Trabzonspor ve Başakşehir'e de önerilerde bulundu. Pereyra'nın gelecke sezon siyah beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

dodilukebakio.jpg

Dodi Lukébakio bombası

Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia Almanya'dan geldi. Kicker, geçen sezon küme düşen Hertha Berlin'de forma giyen Dodi Lukebakio ile Kartal'ın ilgilendiğini okuyucuları ile paylaştı. Yönetimin Gedson Fernandes'te olduğu gibi yüzde 50 sonraki satıştan pay ile Berlin ekibinin kapısının çalındığı bildirildi. İlerleyen günlerde başkent ekibinin karar vermesi bekleniyor. Lukebakio kariyerinde Watford, Anderlecht, Charleroi, Wolfsburg ve Fortuna Düsseldorf formaları da giydi. Geçen sezon Bundesliga'da çıktığı 32 maçta 11 gol atıp 5 de asist yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.