Beylikdüzü'nün hayalleri var

Beylikdüzü'nün hayalleri var
Beylikdüzüspor Başkanı Metin Aydın, yeni sezon öncesinde Damga'ya konuştu. Beylikdüzüspor olarak hayallerinin 3'ünü Lig'e yükselmek olduğunu anlatan Aydın, “Bunun için çok çalışacağız” dedi

Yeni sezon öncesi Damga'ya konuşan Beylikdüzüspor Başkanı Metin Aydın önemli açıklamalar yaptı. Beylikdüzüspor'un hedeflerinden söz eden Aydın, “Beylikdüzüspor'dan ziyade Beylikdüzü camiasının 3'üncü Lig hayali var. Bunu gerek taraftarlarımız gerek Beylikdüzü halkından çok sık duyuyoruz. Biz de bu hayalleri tabii hayal ediyoruz. Nihayetinde bu takımı 3'üncü Lig'e çıkarmak inşallah bize kısmet olur. Bunun içinde elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi. Beylikdüzüspor'un eksiklerini tamamlayıp önüne baktığını da anlatan Aydın, “Tesisleşme ve altyapı anlamında bir takım eksiklerimiz vardı bunları giderdik. Bundan sonra da inşallah takıma bunu yansıtıp en iyi şekilde üst ligleri zorlayacağız. Bu sene profesyonel lige de verdiğimiz futbolcularımız var ki bunlardan birtanesi Beşiktaş'a giden kalecimizdir” ifadelerini kullandı.

Alt yapı konusunda en iyilerdeniz

Beylikdüzspor'un altyapıya da çok önem verdiğini anlatan Aydın, “Şimdi şöyle söyleyeyim yaş kategorilerinin hemen hemen hepsinde yarışıyoruz hepsinde varız. Onun altında da gene 7 yaş grubuna kadar şu anda takımlarımız var onları da aşağıdan hazırlıyoruz. Yani şunu iddia ediyorum İstanbul'da altyapıda en iyi klüplerden bir tanesi biziz” dedi.

Tesislerimiz çok güzel

Beylikdüzüspor'un tesisleşme konusunda da önde olduğunu vurgulayan Metin Aydın, “Yani yaklaşık sadece Beylikdüzüspor kulübü çatısı altında spor okulları dahil 700'ün üzerinde genç arkadaşımız bu tesislerde idmanlarını yapıyorlar bunun yanı sıra da bölgedeki çeşitli klüplere de elimizden geldiği kadar tesislerimizi kullandırıyoruz. Yani tesisleşme anlamında söylenecek çok bir şey yok. Şunu iddia ediyorum; çoğu 2'inci lig hatta birkaç tane Süper Lig takımı dahil böyle tesisi bana göre yoktur yani bir futbolda olması gereken bütün kriterler hepsi bizim tesislerimizde var” şeklinde konuştu.

İmamoğlu ve Çalık destek veriyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın da tesisleşme konusunda kendilerine önemli destekler verdiklerini kaydeden Aydın, “Fitness salonumuz var, şok havuzumuz var, kum havuzumuz var, jimnastik salonumuz var, eğitim odalarımız var dinlenme, kamp odalarımız var etkinlik yapabilmek adına bilardo salonumuz masa tenisimiz var bunun gibi birçok şey var tabii. Bu tesisleri bu hale getiren İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve mevcut Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık'ın çok büyük katkıları var. Bu sene oynayağacımız Bölgesel Amatör Lig'de de desteklerini esirgemiyorlar” dedi.

beylikdüzüspor


beylikdüzüspor


beylikdüzüspor

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.