Beylikdüzüspor doludizgin

Beylikdüzüspor doludizgin
Beylikdüzüspor, Beylerbeyi'ni Necmettin'in ayağından gelen golle 1-0 geçmeyi başardı. Mavi beyazlılar bu skorla birlikte lige 2'de 2 yaparak başladı

Beylikdüzüspor, Beylerbeyispor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada Beylikdüzüspor 88'inci dakikada Necmettin'in ayağından gelen golle öne geçmeyi başardı. Bölgesel Amatör Ligi'nde bulunan mavi beyazlılar bu skorla birlikte lige 2'de 2 yaparak başlamanın mutluluğunu da yaşadı. İstanbul ekibi grubunda liderliği de elde etti.

Çok güzel bir gol attık

Karşılaşma sonrası Damga'ya konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da takımı tebrik etti. Güzel bir maç izlediklerini kaydeden Çalık, “Maçın ilk yarısına yetişemedim, ikinci yarı yetişebildim. Takımımız baskılı ve güzel oynadık. Çok güzel bir gol attık. Gereksiz bir sarı kart görüp bir oyuncumuz kırmızı kartla dışarı çıktı ama gayet güzel bir mücadeleydi. Biz Beylikdüzüspor'a çok güveniyoruz bu senede başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

be1.jpg

be2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.