Beylikdüzüspor hedef büyüttü

Beylikdüzüspor hedef büyüttü
Süper Amatör Lig'ten, BAL'a (Bölgesel Amatör Ligi) yükselen Beylikdüzüspor Kulübü'nün Başkanı Metin Aydın, Damga'ya konuştu. “Yeni sezonda hedefimiz 3'üncü Lig” diyen Aydın, transfer konusunda ise “Şu an için iç transferde anlaştığımız isimler var, bayramdan sonra dış transferlere başlayacağız” dedi

Olağanüstü kongreye giden Beylikdüzüspor Kulübü'nün yönetiminde ayrılıklar yaşanırken yeni sezona yönetimde yeni ve dinamik isimlerle giren Metin Aydın, “Futbolu seven ve futbol bilgisi yüksek olan, dinamik isimleri yönetimimize kattık” dedi.  Transfer konusunda ise şu an için iç transferlerle uğraştıklarını ifade eden başkan Aydın, “İç transferde anlaştığımız oyuncularımız var. Dış transfer girişimlerimiz bayramdan sonra belli olur” ifadelerini kullandı.

Yeni isimler kazandırıyoruz
Genç oyuncuları yetiştirerek Türkiye'nin en prestijli ligi olan Süper Lig'deki takımlara gönderdiklerini ifade eden başkan Aydın “Gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirerek Süper Lig takımlarının dikkatlerini çekebiliyoruz. Beşiktaş ve Galatasray başta olmak üzere Aytemiz Alanyaspor'a da gençlerimizi kazandırdık, böyle oldukça motive oluyor ve Türk futboluna yeni isimler kazanma çalışmalarımız anlam kazanıyor” dedi.

Taraftarlarımız örnek bir kitle
Yeni sezon öncesi taraftarlara seslenen Metin Aydın, “Taraftarlarımız sağ olsunlar takımımızla çok ilgililer, zaten çok da iyi bir yapıya sahibiz. Yeni sezonda bizi böyle destekleyeceklerinden eminim” diyen Aydın ayrıca trübünde şiddet ve küfürün olmadığının altını çizerek “Trübinlerimiz örnek taraftlar topluluğuna sahip. Küfürden ve şiddetten uzak tamamen takımımıza gönülden bağlılar, onlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

İmamoğlu'na teşekkür etti
Beylikdüzü Spor Kulübü'nün tesisleri hakkında da konuşan Aydın, İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzüspor'a gösterdiği maddi ve manevi yardımlarıyla bu imkanlara sahip olduklarını aktaran Metin Aydın, mevcut belediye başkanı Mehmet Murat Çalık'a da göstermiş oldukları ilgi için de teşekkür etti.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.