Bright Osayi-Samuel'e İngiliz kancası! Transferden vazgeçmediler...

Bright Osayi-Samuel'e İngiliz kancası! Transferden vazgeçmediler...
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında Hatayspor'a attığı kritik golle adından söz ettiren Bright Osayi-Samuel için İngilizlerin ilgisi bitmiyor. 8 milyonluk transfere karşın Nijeryalı yeniden gündemde.

Süper Lig'de Galatasaray'ın 2 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de bireysel performanslar da öne çıkıyor. Belki de en verimli dönemini geçiren Bright Osayi-Samuel de o isimler arasında bulunuyor. Nijerya ile Afrika Kupası'na gittiği için formasından bir süre uzak kalan deneyimli sağ bek, Kasımpaşa karşısında ise sakatlığı nedeniyle oynayamadı. İlk fırsat bulduğu Hatayspor deplasmanında ise ağları havalandırmayı başarıp 66 dakika sahada kaldı.

Tabelaya etki etmeyi başardı

Sağ kanat oyuncusu geldiği Fenerbahçe'de sağ beke evrilen 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon 26 maça çıktı. 3'ü Konfeans Ligi elemeleri ve 1'i Süper Lig olmak üzere 4 asist yapmayı başardı. Ağları havalandırdığı tüm mücadeleler de yine lig müsabakalarıydı. 2053 dakika sahada kaldı.

İngilizler peşinde

Fenerbahçe'nin QPR'dan kontratının sona ermesine kısa süre kala bonservis ödeyerek aldığı Bright Osayi-Samuel için İngiliz ekiplerinin ilgisi sürüyor. Premier Lig ekibi Crystal Palace daha önce yaptığı tekliften olumsuz yanıt almıştı. Genk’ten Daniel Munoz’u 8 milyon Euro’ya kadrosuna kattı. Ancak Bordo-Mavililer’in Samuel’den vazgeçmedikleri öğrenildi. Crystal Palace’ın Nijeryalı futbolcuyu takip etmeyi sürdürdüğü belirtildi. İngiliz ekibinin, sezon sonunda Osayi-Samuel için bir kez daha Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalması bekleniyor

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.